Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Νέα επίθεση κατά της πομπής του Ερντογάν


Ένας άνθρωπος πέθανε – από καρδιακή προσβολή – και τρεις, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί, τραυματίστηκαν κατά την επίθεση διαδηλωτών με πέτρες στο λεωφορείο του Τούρκου πρωθυπουργού στην πόλη Hopa, στην επαρχία Artvin κοντά στα σύνορα με την Γεωργία. Ο Τούρκος πρωθυπουργός επισκεπτόταν την πόλη στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ένας τραυματίας αστυνομικός είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Κατά την διάρκεια της αναχώρησης του Ερντογάν, οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο του Τούρκου πρωθυπουργού καθώς αυτό κινείτο σε δρόμο της πόλης με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον τούρκο πρωθυπουργό να χρησιμοποιήσουν σπρέϊ πιπεριού και να ανοίξουν πυρ με τα όπλα τους στον αέρα για εκφοβισμό.

Ένας αστυνομικός που βρισκόταν στην οροφή του λεωφορείου έπεσε από το όχημα κατά την διάρκεια της επίθεσης, αφού δέχτηκε πέτρα από τους διαδηλωτές και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ακόμα άτομο από τους διαδηλωτές πέθανε από ανακοπή καρδιάς, μετά από εισπνοή του σπρέϊ πιπεριού που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί.

http://www.newsbeast.gr/

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP