Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Έπεσε ελικόπτερο του τουρκικού Στρατού - Πέντε νεκροί


Eλικόπτερο UH-1H του τουκικού Στρατού με τρία μέλη του πληρωμάτός του και δύο επιβάτες, κατέπεσε κατά την διάρκεια εκτέλεσης εκπαιδευτικής πτήσης στην περιοχή της Άγκυρας.

Νεκροί είναι και οι πέντε επιβαίνοντες, Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης, αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για πρόβλημα στον κινητήρα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις ασφαλείας και συγκεντρώνουν τα συντρίμμια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Read more...

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ελλάδας από Τούρκο υπουργό: "Παρέδωσαν τη χώρα τους σε μεσίτες"


Πρωτοφανή επίθεση κατά της Ελλάδας, της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού εξαπέλυσε πριν από λίγο η Τουρκία δια του υπουργού Επικρατείας και δεξί χεριού του "καρντάσι" Ταγίπ Ερντογάν, ο Φαρούκ Τσελίκ, με την φράση "Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλυτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία".

Συγκεκριμένα ο οποίος μιλώντας σε συνέδριο στην Προύσα και αναφερόμενος στην φράση του πρωθυπουργού Α.Παπανδρέου στο Ερζερούμ πως "Για όσο συνεχίζεται η κατοχή στην Κύπρο η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει μέλος της Ε.Ε. είπε επί λέξει τα εξής:

"Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλυτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία".

Αναμένεται αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών, αφού τέτοια επίθεση και τέτοιοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί δεν έχουν διατυπωθεί ποτέ στο παρελθόν από Τούρκο αξιωματούχο, ούτε καν από τον γραφικό Ε. Μπαγίς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Θα απαντήσουμε με μια παροιμία του θυμόσοφου ελληνικού λαού...Ο λύκος κι αν εγέρασε και άσπρισε το μαλί του, μήτε τη γνώμη του άλλαξε μήτε την κεφαλή του...έτσι για να μη ξεχνάμε ποιους έχουμε γείτονες και πως μας περιμένουν πάντα με ανοιχτές αγκάλες.

Read more...

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP