Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Κρίσιμο το τέλος Μαρτίου για την Τουρκική άσκηση "Ηγεμών" Αναμένεται προκλητική ενέργεια!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defencenet.gr το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας εκτιμά πως η περίοδος πιθανής εκδήλωσης κάποιου είδους τουρκικής προκλητικής ενέργειας που στόχο θα έχει να νομιμοποιήσει de facto τις αξιώσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα... το κρίσιμο διάστημα θεωρείται πως είναι από την Κυριακή 22 Μαρτίου έως την Δευτέρα 30 Μαρτίου όπου και θα λάβουν χώρα μεγάλες αποβατικές ασκήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Doganbey με την συμμετοχή της πολυεθνικής ΝΑΤΟικής δύναμης.

Μία απλή εξέταση στον χάρτη υποδηλώνει πως η αμφίβια άσκηση θα λάβει χώρα στο κεντρικό τομέα του Αιγαίου στις ακτές της Μικράς Ασίας σε μία περιοχή νοτίως της Σμύρνης η οποία βρίσκεται μεταξύ της Σάμου και της Χίου.
Με άλλα λόγια η αποβατική δύναμη πρόκειται να παρεμβληθεί μεταξύ των δύο μεγάλων νήσων του ανατολικού Αιγαίου με τους κατοίκους της Σάμου να είναι οι «τυχεροί» που θα ατενίσουν την αρμάδα να διεξάγει τα γυμνάσια σε απόσταση αναπνοής από αυτούς".

Read more...

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP