Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Στο εδώλιο οδηγούνται οι «ψευδομουφτήδες» Κομοτηνής και Ξάνθης


Για αντιποίηση αρχής αλλά και για παράνομη ροή χρήματος στο εξωτερικό. Την καταγγελία κατέθεσε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών ο Κομοτηναίος Κωνσταντίνος Δώδος Άρχισαν οι προανακρίσεις την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως. Την Πολιτεία και το επίσημο Κράτος αποφάσισε να αντικαταστήσει ο γνωστός Κομοτηναίος, Κωνσταντίνος Δώδος, με την κίνηση του να καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα καταγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης εναντίον των «ψευδομουφτήδων» Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, αντίστοιχα.

Στην καταγγελία του κ. Δώδου γίνεται αναφορά για «παράνομη δράση» και «αντιποίηση αρχής» των δύο «ψευδομουφτήδων» ενώ παράλληλα, σημειώνεται και προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης παράνομη ροή χρήματος στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να ζημιωθεί και οικονομικά το ελληνικό κράτος...» Για την καταγγελία αυτή μίλησε στη «Φωνή» ο κ. Δώδος, ο οποίος ερωτηθείς για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την κίνηση, εξέφρασε την απογοήτευση του από την ανοχή του ελληνικού κράτους αλλά και την ατολμία των δύο βουλευτών του νομού μας, των κ.κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και Γιώργου Πεταλωτή.
«Η αδιαφορία και η έλλειψη ενδιαφέροντος εκ μέρους του βουλευτή της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ως Υπουργού Παιδείας, και του νυν κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, για την εξυγίανση της Θράκης μας από τους δύο κακεντρεχείς, ανθέλληνες, πανούργους, κάλπικους και παράνομους «ψευδομουφτήδες» Κομοτηνής και Ξάνθης ήταν ένας από τους λόγους» θα πει για να προσθέσει «προ της ατολμίας αυτής, αποφάσισα με την περηφάνεια μου ως Θρακιώτης να καταθέσω καταγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών όπως κινήσει τη διαδικασία κατά των εν λόγω ψευδομουφτήδων αλλά και τον παράνομο έρανο που διενήργησαν».
Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντίνος Δώδος προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα σημειώνει ότι «η αδιαφορία αυτή των δύο βουλευτών προέρχεται από καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους. Επιθυμούν τη ψήφο των μουσουλμάνων συντοπιτών μας προκειμένου να εκλέγονται».
Όσον αφορά την καταγγελία για την παράνομη ροή χρήματος προς το εξωτερικό, αυτή αφορά έναν έρανο που είχαν πραγματοποιήσει πρόσφατα οι δύο «ψευδομουφτήδες». Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με τον κ. Δώδο, κατατέθηκαν με επιταγή στο υποκατάστημα της Ziraat Bank, παρουσία και του Τούρκου Προξένου, Μουσταφά Σαρνίτς, και εστάλησαν στον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στη συνέχεια τα απέστειλε στο Πακιστάν προς ανακούφιση των κατοίκων από φυσικές καταστροφές.
«Το χρήμα, το οποίο είναι χρήμα Ελλήνων υπηκόων και συγκεκριμένα των μουσουλμάνων της Θράκης, δεν ακολούθησε τη νόμιμη οδό. Αφού πρόκειται για έρανο, το ποσό αυτό θα έπρεπε να κατατεθεί στην ελληνική κυβέρνηση. Από αυτή την υπόθεση βγαίνει ζημιωμένο το ελληνικό δημόσιο» τόνισε ο κ. Δώδος στη «Φωνή».
Ο Κωνσταντίνος Δώδος καταλήγοντας θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι «η Θράκη έγινε πλέον ξέφραγο αμπέλι, όπου το τουρκικό προξενείο αγωνίζεται για τον αφελληνισμό της με την ανοχή του επίσημου κράτους» ενώ αναφερόμενος στους βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη τόνισε πως «θα έπρεπε η Πολιτεία να ερευνήσει κατά πόσο είναι νόμιμη η συμμετοχή τους στην άτυπη συμβουλευτική επιτροπή της μειονότητας ή πρόκειται για παρέκκλιση από τον κανονισμό λειτουργίας του ελληνικού κοινοβουλίου».

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP