Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τούρκικες φανφάρες-Μεγάλα στόματα μεγάλες υποχωρήσεις-από τους 135.000 νεκρούς, μέχρι την… καλύτερη αεροπορία


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Ο Αρχηγός της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, εμφανίστηκε προκλητικός πριν δυο ημέρες, όταν έλεγε με στόμφο ότι η αεροπορία της χώρας του είναι η “καλύτερη αεροπορία στην ευρύτερη περιοχή και είμαστε σαν Τούρκοι, υπερήφανοι για αυτό”.

Θα μπορούσαμε να πούμε “εντάξει, περί ορέξεως …κολοκυθόπιτα” ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του , ο καθένας μπορεί να ζει το δικό του παραμύθι επάνω στο ροζ συννεφάκι του. Το θέμα είναι να έχει κάποιος επαφή με την πραγματικότητα.

Θα θυμάστε ακόμη και τον Τούρκο ΥΠΕΞ που πριν ένα μήνα, μιλούσε για Καστελόριζο, Μεσόγειο και ΑΟΖ αλλά την επόμενη ημέρα σαν το παιδάκι που έκανε αταξία, τα μάζευε και έλεγε ότι ποτέ δεν αμφισβήτησε την Ελληνικότητα του καστελορίζου.
Ψάξαμε στα αρχεία του onalert και βρήκαμε και άλλη δήλωση που μπορεί να ανάψει τα αίματα και να φουντώσει τα πάθη και σας την παρουσιάζουμε.
Η δήλωση έγινε πριν από κάποια χρόνια από έναν Ακαδημαϊκό αυτή τη φορά και συγκεκριμένα από τον Πρύτανη του πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης τον Κεμάλ Αλεμντάρογλου.
Τι είχε πει ο εν λόγω κύριος; Ότι σε ένα πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας δεν τον ενδιαφέρει ακόμη και εάν οι Τούρκοι θρηνήσουν 135.000 νεκρούς, αρκεί να ισοπεδώσουν την Ελλάδα…
Ο Κεμάλ Αλεμντάρογλου όταν ήταν πρύτανης του πανεπιστημίου της Κων/πολης είχε γίνει γνωστός με τις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον της χώρας μας. ” Αν χρειαστεί θα έχουμε 135.000 νεκρούς και θα πάρουμε και την Ελλάδα. Μη τυχόν και δώσουμε έδαφος της Κύπρου.
Μη τυχόν και πάρετε απόφαση κατά του τουρκικού λαού. Μαζί με τους 35.000 νεκρούς που έχουμε στη Νοτιοανατολική Τουρκία , μπορούμε να έχουμε και 135.000 νεκρούς και να καταλάβουμε και την Κύπρο και την Ελλάδα”. Αλλά όπως λέει ο λαός, “μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλα λόγια μη λες”

Ο κ. Αλεμντάρογλου σήμερα είναι κατηγορούμενος και δικάζεται ως μέλος της παρακρατικής οργάνωσης Εργκενεκόν. Η συγκεκριμένη οργάνωση είχε ως στόχο την δολοφόνία ακόμη και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, την πρόκληση επεισοδίων με τελικό στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης Ερντογάν. Σε λίγο θα βλέπει τον κόσμο διαφορετικά. Θα τον βλέπει με… ρίγες μέσα από τα σίδερα της φυλακής.

onalert.gr

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP