Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Σε κάθε βήμα του επίσημου κράτους υπάρχει ο αντικατοπτρισμός του τουρκικού παρακράτους


Στη …συνδιοικούμενη Θράκη με την ανοχή της ελληνικής πολιτείας
Αναγνώστης της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Χρόνου» μας στέλνει το παρακάτω κείμενο, όπου μας θυμίζει συνοπτικά όλα όσα γράφουμε πολύ διεξοδικά κάθε φορά. Όλα αυτά είναι τυχαία; Δε νομίζω. Απολαύστε τον. «Έρχεται για την τακτική επιθεώρηση της συνδιοικούμενης περιοχής της Θράκης ο Τούρκος υπουργός των Εξωτερικών. Η Υψηλή Πύλη της Άγκυρας έχει εδώ και χρόνια επιβάλει παράλληλους θεσμούς διοίκησης στη Θράκη. Διορίζει Μουφτή το Ελληνικό Κράτος, εκλέγει ψευτομουφτή η Τουρκία. Εκλέγει Περιφερειακό Συμβούλιο η Ελλάδα, συστήνει Ανώτατη Συμβουλευτική Επιτροπή η Τουρκία.

Ψηφίζει ευνοϊκό αναπτυξιακό νόμο (φτηνά δάνεια) για τη Θράκη το ελληνικό υπουργείο Οικονομίας, ανοίγει τη Ziraat Bankasi το υπουργείο Οικονομίας της Τουρκίας. Δύο δήμαρχοι στη Ροδόπη αυτοπροσδιορίζονται ως «Έλληνες», άλλοι δύο αυτοπροσδιορίζονται ως «Τούρκοι». Σύσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού με παράγοντες της πολιτικής και της οικονομικής ηγεσίας της Θράκης, σύσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα με τους βουλευτές, τους δημάρχους, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τα μειονοτικά στελέχη του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και φυσικά τους ψευτομουφτήδες.

Υποχρεωτική η φοίτηση στα νηπιαγωγεία αποφασίζει το υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας, άτυπα (και παράνομα) νηπιαγωγεία ιδρύει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΠΕΚΕΜ του κεμαλικού Γκαλήπ. Σε κάθε βήμα του επίσημου κράτους υπάρχει ο αντικατοπτρισμός του τουρκικού παρακράτους. Η συνδιοίκηση είναι εδώ!

Κώστας Σιτάλκης» http://www.xronos.gr

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP