Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Επικαιρότητα ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ...Τι γύρευαν οι ψευτομουφτήδες στο Κόσσοβο;



Επικαιρότητα
ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
Τι γύρευαν οι ψευτομουφτήδες στο Κόσσοβο;
21.05.2010
Βρέθηκαν προσκεκλημένοι του προέδρου της ισλαμικής ένωσης της περιοχής, να μιλήσουν για την ειρήνη και την ευμάρεια στις χώρες των Βαλκανίων…
Μια είδηση μας φέρνει συνειρμούς οι οποίοι πολλές φορές παραπέμπουν σε φήμες κοσοβοποίησης της Θράκης. Φυσικά το Κόσσοβο, είναι μια περιοχή των Βαλκανίων και μάλιστα στο μαλακό υπογάστριό τους, στην οποία υπάρχει μεγάλη μουσουλμανική παρουσία. Στα πλαίσια των «πολιτιστικών» ή άλλων ανταλλαγών από τις 11 μέχρι τις 13 Μαΐου ο έχων τον τίτλο όπως μας πληροφορεί η είδηση η οποία αναρτήθηκε σε blog στο διαδίκτυο με τίτλο «Παρατηρητήριο Μετέ», στην οποία όπως αναφέρει επί λέξει: «Ο πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και μουφτής της Ισκέσε Αχμέτ Μέτε και ο Μουφτής Γκιουμουλτζίνας Ιμπραίμ Σερίφ μεταξύ 11 και 13 Μαΐου βρέθηκαν στο Κόσσοβο. Ο μουφτής Ισκέτσε Αχμέτ Μέτε προσκεκλημένος του προέδρου της ισλαμικής ένωσης Κοσσόβου Ναίμ Τορνόβα, υπό την αιγίδα του υπουργείου θρησκειών της Τουρκικής δημοκρατίας βρέθηκε για τέταρτη φορά στην Πρίστινα του Κοσσόβου μαζί με άλλους 11 κρατικούς θρησκευτικούς ηγέτες, υπουργούς θρησκειών και εκπροσώπους. Ο στόχος αυτών των συναντήσεων (οι προηγούμενες είχαν γίνει στη Βουλγαρία, στο Μαυροβούνιο και στη Ρουμανία) είναι η ειρήνη και η ευμάρεια στις χώρες των Βαλκανίων καθώς η ενδυνάμωση της Ισλαμικής Ένωσης. Η επιτροπή μετείχε σε γεύμα του προέδρου Δημοκρατίας του Κοσσόβου».
Εμείς τι να προσθέσουμε πάνω σ’ αυτό, όταν οι ψευτομουφτήδες προωθούνται παραμένοντας στο απυρόβλητο ως πρέσβεις την ειρήνη και την ευμάρεια αλλά και την ενδυνάμωση της ισλαμικής Ένωσης, στις βαλκανικές χώρες όπου είναι εμφανής η μουσουλμανική παρουσία, προφανώς δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την περιοχή μας. Οι άνθρωποι πρέσβεις καλής θελήσεως είναι και πάντα ειρηνοποιοί… που να ξέρουν όμως τι συμβαίνει όταν κάποιοι ενδύονται τον μανδύα του αμνού ενώ στην ουσία καταρρακώνουν κάθε τι το ελληνικό προβάλλοντας μόνο τον τουρκισμό τους.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP