Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ DEB


O τέως πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) δικηγόρος Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ παρέθεσε στα Ίψαλα ιφτάρ, για τους διοικούντες του κόμματος DEB.
Στο ιφτάρ που δόθηκε στις εγκαταστάσεις του DSİ, μετείχαν ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, οι αντιπρόεδροι του κόμματος, μέλη της κεντρικής επιτροπής, ο πρόεδρος του συλλόγου Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν και ο τέως πρόεδρος του BTTDD Τανέρ Μουσταφάογλου.

Στο διεξαχθέν σε μια θερμή και ειλικρινή ατμόσφαιρα ιφτάρ, υπήρξε ομοφωνία σχετικά με το πόσο σημαντική είναι η νέα δομή στο DEB.
Οι τέως πρόεδροι και οι διοικούντες του DEB ανέφεραν το πόσο μεγάλη σημασία θα έχουν οι προσπάθειες του κόμματος στον δίκαιο αγώνα των Τούρκων που ζούνε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και πως οι κινήσεις του κόμματος θα συνεχιστούνε με υψηλούς ρυθμούς. Ο Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ που συνέβαλε ιδιαίτερα στην πραγματοποίηση του ιφτάρ μέσα σε ενότητα και ομοψυχία δήλωσε :
¨Στόχος μας όπως βλέπετε και εσείς δεν ήταν άλλος από το να φάμε μαζί στο ιφτάρ του ευλογημένου Ραμαζανιού. Με αυτήν την αφορμή είχαμε και την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους διοικούντες του DEB και τους άλλους φίλους.
Ο πρόεδρος του DEB στην σύντομη αναφορά του είπε : Εξ ονόματος του κόμματος μου, ευχαριστώ τον κύριο πρόεδρο μου, για την διοργάνωση αυτού του ιφτάρ.
Ήταν μια καλή ευκαιρία και εγώ και οι κομματικοί μου φίλοι, χαρήκαμε που παραβρεθήκαμε εδώ. Μακάρι τέτοιου είδους ανταμώματα να συνεχιστούνε, διότι εμείς ως DEB είμαστε το κόμμα όλων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης¨.

Εφ. Μπιρλίκ, 28-8-2010

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP