Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Προεκλογικές προετοιμασίες εν όψει Δημοτικών


Τελικά το μήνυμα του για την μη κάθοδο της μειονότητας στο δήμο Κομοτηνής σε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο το έδωσε ο Θεός και ο Αλλάχ στις ερήμους της Συρίας και Ιορδανίας.
-Το πώς συνέβη αυτό είναι μεγάλη ιστορία.
-Και όμως περίπου 20 ζευγάρια από την αφρόκρεμα της μειονότητας ταξίδεψαν για αναψυχή, μια εβδομάδα οργανωμένα να επισκεφτούν τις δύο χώρες.
-Βέβαια προσφιλές θέμα κατά την διάρκεια των διακοπών τους που τελείωσαν την περασμένη Κυριακή, ήταν οι αναλύσεις για τις επόμενες εκλογές στους δήμους και το πώς η μειονότητα θα συσπειρώσει τις δυνάμεις της για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να εκλεγούν πρόσωπα που επιθυμούν.
-Δεν κατέληξαν όμως πουθενά, περιμένοντας τον από μηχανής θεό, που βρέθηκε βέβαια στις συνθήκες υγιεινής και διατήρησης των τροφίμων σε αυτές τις χώρες.
-Έτσι μάλλον κάποιο αλλοιωμένο φαγητό το έκανε το θαύμα του.
-Και η γαστρεντερίτιδα τους θέρισε για σχεδόν τρεις ημέρες, με αποτέλεσμα να ξεχάσουν και τις εκλογές, αφού η συχνή επίσκεψη τους στον χώρο υγιεινής δεν τους άφησε να ολοκληρώσουν μια κουβέντα της προκοπής.
-Και δεν γνωρίζουμε αν τελικά έλαβαν το μήνυμα, ότι καλύτερα είναι να πορευτούν όπως πορεύονται στις εκλογές για το καλό της περιοχής μας, αφήνοντας κατά μέρος σενάρια διαχωρισμού και πολιτικών που εκπορεύονται από ξένα κέντρα.
-Εκτός αν μια μαζική γαστρεντερίτιδα δεν τους έκοψε την φόρα για τέτοια σχέδια.
-Ήταν όμως ένα σημάδι Θεϊκό που πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους.


Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP