Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Π/Θ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Όπως αναφέρεται στο σημερινό ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο, ο Υπουργός Επικρατείας και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ερωτηθείς χθες σχετικά με την υγεία του Π/Θ Ερντογάν, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι υψηλές θερμοκρασίες και οι καιρικές συνθήκες τόσο στη Θράκη [ανατολική] όσο και στη Σμύρνη κούρασαν τον Π/Θ και, σύμφωνα με τη διαπίστωση των γιατρών, εμφανίστηκε πρόβλημα υπέρτασης, που προήλθε από την αδιαθεσία και την ατονία που του προκάλεσαν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Ο Αρίντς είπε ότι παρόλα αυτά ο Π/Θ επιθυμούσε να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στην Αθήνα, αλλά οι γιατροί του συνέστησαν ανάπαυση. Ο Αρίντς συνέχισε ως εξής: «Ακυρώθηκε το ταξίδι στην Αθήνα και η απόφαση γνωστοποιήθηκε στην Ελλάδα. Εκείνοι το αντιμετώπισαν με κατανόηση. Ο Π/Θ, ο οποίος τώρα αναπαύεται, αύριο [σήμερα], πρώτα ο Θεός, θα προεδρεύσει στη Σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος. Αυτού του είδους οι αδιαθεσίες είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους συχνά. Του ευχόμαστε περαστικά. Ειδικά ο αξιότιμος Π/Θ λειτουργεί με πολύ έντονους ρυθμούς και καμιά φορά τον προειδοποιούμε και εμείς. Έτσι είναι ο τρόπος ζωής των πολιτικών».

Η Hurriyet σήμερα στην πρώτη της σελίδα και σε μονόστηλο με τον τίτλο «Ρυθμίστηκε η πίεσή του και η υγεία του είναι καλή» γράφει ότι έγινε γνωστό πως ρυθμίστηκε η πίεση του Π/Θ Ερντογάν, που αναπαύτηκε χθες στο σπίτι του στην Κων/πολη, και ότι η υγεία του είναι καλή.

Στα ίδια αναφέρεται η Milliyet επίσης σε μονόστηλο της πρώτης σελίδας.

Η Sabah στις εσωτερικές της σελίδες αναφέρει ότι ο Π/Θ Ερντογάν θα γευματίσει σήμερα με τους πρέσβεις των χωρών-μελών της Ε.Ε. στην Άγκυρα.

Ο Ερντογάν, ο οποίος ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα για λόγους υγείας, επέστρεψε σήμερα στους κανονικούς του ρυθμούς και, όπως είχε προγραμματιστεί, στις 12:30 παραθέτει γεύμα στους πρέσβεις των χωρών-μελών της Ε.Ε..

Λέγεται ότι ο Π/Θ κατά το γεύμα θα αναφερθεί στο σημείο, στο οποίο έχουν φθάσει σήμερα οι σχέσεις Τουρκίας ? Ε.Ε., στα βήματα που έχει κάνει η Τουρκία και στις μεταρρυθμίσεις. Ο Ερντογάν θα απαντήσει και στα ερωτήματα των Ευρωπαίων πρέσβεων.

Ο Π/Θ Ερντογάν, ο οποίος θα συνοδεύεται στο γεύμα από τον Υπουργό Επικρατείας και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων με την Ε. Ε., Εγκεμέν Μπαγίς, το απόγευμα στις 16:00 θα προεδρεύσει στη Σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματός του.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP