Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ


Στο ένθετο «Ταξίδια» της Σαββατιάτικης έκδοσης της εφημερίδας HET LAATSTE NIEUWS δημοσιεύεται πρόταση της εφημερίδας προς τους αναγνώστες να επισκεφτούν την Τουρκία. Το δημοσίευμα του Marc Uyttenhove με τίτλο «Να επισκεφτείτε σίγουρα την Τουρκία» αναφέρει ότι «Η Τουρκία είναι πάλι κι αυτό το καλοκαίρι με προβάδισμα ο πιο δημοφιλής προορισμός για τα πακέτα διακοπών. Ωστόσο αυτή η πλεονεκτική φόρμουλα έχει και την άλλη όψη της: ότι δεν κάνει κανείς τον κόπο να εξερευνήσει τη γύρω περιοχή, να αισθανθεί τον πολιτισμό και να ανακαλύψει την εγχώρια κουζίνα. Εμείς δίνουμε από τώρα το καλό παράδειγμα και αναζητήσαμε για εσάς τα καλύτερα σε κάθε μεγάλη τουριστική περιοχή των τουρκικών ακτών.»


Το δημοσίευμα πλαισιώνεται με τέσσερις φωτογραφίες προτάσεων με εκδρομές στην Τουρκία, μεταξύ των οποίων και φωτογραφικό στιγμιότυπο της Ρόδου, με λεζάντα «Τέσσερις εκδρομές για όποιον αναζητά κάτι περισσότερο από ήλιο».

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος στο εσωτερικό του ένθετου δημοσιεύεται σύντομο άρθρο με τίτλο «Κρουαζιέρα στη Ρόδο» που αναφέρει ότι οργανώνονται μονοήμερες εκδρομές για «το μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου, τη Ρόδο». Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στον ιστότοπο: http://rhodes.marmarisinfo.com

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP