Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Και τώρα η Μύκονος θέρετρο των …Πασάδων


Θυμάστε που γράφαμε κάποτε για το σύνδρομο των Ιμίων ως εθνικό ιδανικό και σταθερή συνισταμένη της εσωτερικής και εξωτερικής μας πολιτικής. Και για τον Μητσοτάκης που έλεγε ότι «σε δέκα χρόνια δεν θα θυμάται κανείς τίποτα», ούτε καν το1821. Και μέχρι τότε θα έχουμε καταφέρει τα Σκόπια να ονομάζονται «Μακεδονία» και η Μύκονος θα έχει γίνει το αγαπημένο θέρετρο των πασάδων;

Να λοιπόν που πλησιάζει η ώρα:
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΥΑ, στα εθνικά χωρικά μας ύδατα εισήλθε στις 19:30 η τουρκική κορβέτα «Μπόντρουμ», η οποία κινείται αυτή την ώρα εντός των Κυκλάδων και συγκεκριμένα βορειοδυτικά της Πάρου με νότια πορεία.

Η κορβέτα ξεκίνησε από τη Σμύρνη, κινήθηκε βορείως της Χίου και στη συνέχεια δυτικά των Ψαρών σε διεθνή ύδατα, ενώ τήρησε νοτιοδυτική πορεία και εισήλθε περί της 19:30 εντός των Eθνικών Xωρικών Yδάτων μεταξύ Τήνου – Μυκόνου.

Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθεί το τουρκικό σκάφος και εκπέμπει τα διεθνώς καθορισμένα προειδοποιητικά σήματα, κατά τη διάρκεια του πλου της κορβέτας εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων.

antinews.gr

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP