Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη του προεδρείου του μειονοτικού πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου στον Τούρκο πρόξενο


Τελικά όσο και να προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω μας το τι έγινε στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Ίασμο Ροδόπης, τελικά δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτόν. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι μόλις πριν λίγες μέρες αναφερθήκαμε στην επίσκεψη του μειονοτικού πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου στον νυν δήμαρχο κ. Ισμέτ Καδή, με τον οποίο συζήτησαν μεταξύ άλλων και την πρόθεσή τους να εκπονήσουν λεύκωμα με την ιστορία της περιοχής, ζητώντας παράλληλα και την οικονομική συνδομή του δήμου.

Σήμερα, διαβάζοντας στην ιστοσελίδα της BIRLIK, εντοπίσαμε σχετικό δημοσίευμα, το οποίο αναφέρεται στην επίσκεψη που πραγματοποίησε το νεοεκλεγέν προεδρείο του προαναφερόμενου συλλόγου στον Τούρκο πρόξενο, απ' όπου και η σχετική φωτογραφία. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η επίσκεψη ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα καθόσον αυτή πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προεδρείου.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Λέτε, ελέω ΔΝΤ και μνημονίου αλλά και Καλλικράτη ο κ. δήμαρχος να τους παρέπεμψε για οικονομική στήριξη στον κ. Πρόξενο ή ως συνήθως πήγαν για να υποβάλλουν τα σέβη τους και να λάβουν την "ευχή"???

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP