Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Μικροκομοτηναίϊκα....και οι ζυμώσεις στον δήμο Ιάσμου


Μετά την αποχώρηση της Σιμπέλ Μουσταφάογλου από τον δήμο Ιάσμου, άρχισαν οι μεταγραφές των στελεχών της που μοιράστηκαν τόσο στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Σώστη Καδή Ισμέτ, όσο και στον συνδυασμό του πρώην δημάρχου Μουσταφά Μουσταφάογλου.
-Βέβαια υπάρχει και ένας τρίτος συνδυασμός, αλλά μάλλον ο υποψήφιος του διεκδικεί αντιδημαρχία και προφανώς θα απορροφηθεί τελικά από κάποιον από τους κεντρικούς μονομάχους.
-Όμως η καλή πορεία του συνδυασμού του δημάρχου Ιάσμου Κυριάκου Αμούτζα που έχει πλέον και δυνατά στελέχη της μειονότητας στο ψηφοδέλτιο, θορύβησε το περιβάλλον του τουρκικού προξενείου.
-Που ανέλαβε εργολαβικά τις τελευταίες ημέρες να γεφυρώσει τα χάσματα στις μειονοτικές υποψηφιότητες ώστε το παιχνίδι να παιχτεί την πρώτη Κυριακή με ένα ψηφοδέλτιο στην μειονότητα.
-Και κάνουν τα αδύνατα – δυνατά να αποθαρρύνουν επίδοξους υποψηφίους για να πετύχουν την συσπείρωση, με τον φόβο ότι την δεύτερη Κυριακή με τις έχθρες και τις διχόνοιες που θα υπάρξουν μεταξύ των αντιπάλων, μάλλον η κατάσταση θα ευνοήσει τον δήμαρχο Ιάσμου Κυριάκο Αμούτζα.
-Το ζήτημα βέβαια που τίθεται είναι κατά πόσο η παρεμβατικότητα του περιβάλλοντος του προξενείου έχει την δυνατότητα να συσπειρώσει όλους τους μειονοτικούς υποψηφίους σε ένα ψηφοδέλτιο.
-Γιατί υπάρχουν και οι προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά και οι έντονες κόντρες και διαφορές χρόνια τώρα.
-Πάντως η απροκάλυπτη αυτή συμπεριφορά και οι παρεμβάσεις στα τοπικά δρώμενα, ας προβληματίσει κάποιους που περί άλλων τυρβάζουν, αφήνοντας τον Κυριάκο Αμούτζα να βγάλει μόνος του τα κάστανα από την φωτιά.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP