Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ…


Θα πουλούσαν τα απόρρητα σχέδια στο Ισραήλ

Στο κατηγορητήριο για την στρατιωτική κατασκοπία αποκαλύπτεται ότι η συμμορία ενδιαφερόταν ιδιαίτερα για τα σχέδια υποκλοπών και συλλογής πληροφοριών των Τ.Ε.Δ. και πως τα παζάρευαν με Ρωσία, Ισραήλ και Ελλάδα. Στο συνημμένο κατηγορητήριο για την στρατιωτική κατασκοπία και τους εκβιασμούς, φαίνεται πως η οργάνωση παρακολουθούσε 200 σημαντικά σχέδια. Στα έγγραφα αναφέρονται λεπτομερείς πληροφορίες για τα ονόματα και τους στόχους μιας σειράς απόρρητων σχεδίων που ανήκαν στους πιο στρατηγικής σημασίας φορείς του κράτους όπως οι ΤΕΔ και η στρατοχωροφυλακή, όπως το σχέδιο υποκλοπής συνομιλιών μέσω ακτίνας λέιζερ, μέσω υπολογιστών η μέσω του ηλεκτρικού δικτύου. Αποκαλύφθηκε ότι απέναντι στα σχέδια υπήρχαν σημειώσεις όπως ¨καθυστέρησε το, εμπόδισε το, πρέπει να είμαστε μέσα, σημαντικό-συνέχισε το, σχέδιο που πρέπει να σταματήσει, σίγουρα πρέπει να δυσχερανθεί, σημαντικό-υπάρχουν αιτήματα από το εξωτερικό, ρωσικό αίτημα, Ελλάδα, συντονισμός με Ισραήλ, υπάρχει πελάτης στο εξωτερικό.¨

Κρυπτογραφημένοι κωδικοί

Στα πλαίσια της δίκης για ¨εκβιασμό και στρατιωτική κατασκοπία¨ με τους 56 κατηγορούμενους που ¨τρέχει¨ το 11ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης, στο Νο 78 κατασχεμένο CD που βρέθηκε στο σπίτι του κατηγορούμενου Εμρά Κιουτσούκακτσα, βρέθηκαν πληροφορίες για σχέδια των ΤΕΔ που αφορούσαν την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια του κράτους.

Στο έγγραφο όπου αναφέρονται 200 σχέδια υπάρχει σημείωση, ¨ Για το σχέδιο MILSEC-3 (συσκευή ασφαλούς επικοινωνίας) ¨Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ολοκληρωτική εθνικοποίηση της συσκευής ΚΥ-58, η οποία διασφαλίζει στις Τ.Ε.Δ. ασφαλείς ασύρματες επικοινωνίες, ενώ χρησιμοποιείται επίσης σε θάλασσα και αέρα¨. Απέναντι από το σχέδιο υπάρχει σημείωση που αναφέρει πως ¨ Επικίνδυνο για τα στελέχη του βουνού. Η επικοινωνία εδάφους-αέρα θα είναι κρυπτογραφημένη. Να το σταματήσουμε ή τουλάχιστον να το καθυστερήσουμε. Να αποκτήσουμε τους κρυπτογραφημένους κωδικούς επικοινωνίας.

Στο έγγραφο που περιέχει σημείωμα με τίτλο ¨Στενή παρακολούθηση για τους Γκιορκέμ Τσιπλί και Φατμά Ακτσαντάγ, αναφέρεται πως είναι μεγάλο το ενδιαφέρον για το σχέδιο υποκλοπής επικοινωνιών που αφορούνε τις επικοινωνίες μέσω GSM (κινητά), με την βοήθεια ενός λάπτοπ και χωρίς την στήριξη του φορέα εκμετάλλευσης (τηλεφ. εταιρίες). Αναφέρεται πως αυτό το σχέδιο θα το παζαρέψουν οι Μερντάν και Αλή Σαμπρί.

Υποκλοπές με λέιζερ

Για το σχέδιο ¨Υποκλοπής μέσω λέιζερ¨ το οποίο προβλέπει μέσω της χρησιμοποίησης ακτίνας λέιζερ πάνω σε τζάμι, την δυνατότητα υποκλοπής συνομιλιών σε απόσταση 500 μέτρων ή και περισσότερο, καθώς και την δυνατότητα εστίασης σε κάποιο άτομο μέσω της τεχνολογίας φωνητικής αναγνώρισης, αναγράφεται η λέξη ¨σημαντικό¨ και ζητούνται λεπτομέρειες.

Απέναντι στο σχέδιο που σκοπεύει σε ¨ υποκλοπές επικοινωνιών κινητών τηλεφώνων, μέσω λάπτοπ και χωρίς τη στήριξη του φορέα εκμετάλλευσης¨ αναγράφεται πως ¨Μεγάλο ενδιαφέρον. Θα το παζαρέψει ο Μερντάν. Ο Μερντάν και ο Αλή Σαμπρί.¨

¨Το σχέδιο ΑΤΑΚ είναι η προσαρμογή του υπολογιστή του εθνικού ελικοπτέρου Τ-129 με τα όπλα. Στο σχέδιο αυτό μετέχουν σε κονσόρτσιουμ οι εταιρίες ASELSAN, TÜBİTAK MAM BTE και TAI.¨ Σχετικά με αυτό σημειώνεται ¨Υπό τον έλεγχο μας. Πάρε πληροφορίες από ASELSAN. GATE- Turgay Malari (εταιρία ηλεκτρονικών). Το μάρκετινγκ να δοθεί στον Αισάμ Ακσές και στον Σαντετίν Σαράν

Στο έγγραφο αναφέρεται πως δόθηκε οδηγία στον γιό του συνταξιούχου στρατηγού Αρμαγάν Κούλογλου, να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο Εξομοιωτή Ναυτικών Πολεμικών Παιγνίων. Στο έγγραφο αναφέρεται και ως σημαντικό το σχέδιο του Γενικού Επιτελείου σχετικά με το ίντερνετ.

Υποκλοπές μέσω ηλεκτρικού δικτύου

Σχετικά με τα σχέδια ¨έγκριση μέσω δακτυλικού αποτυπώματος¨, ¨υποκλοπές μέσω δικτύου ρεύματος-υποκλοπές σε παραπάνω από ένα σπίτια)¨ και ¨Ηλεκτρονικό κράτος¨ αναγράφεται πως ¨πρέπει να είμαστε μέσα¨ και για το σχέδιο GENESİS (Σύστημα Διοίκησης Ναυτικού Πολέμου) αναγράφεται ¨Το πάσαρε ο διοικητής Οζντέν Ορνέκ. Οι HAVELSAN, SİGNAAL, YALTE ; ¨.

Τα στελέχη του βουνού σφόδρα ενάντια

Απέναντι σε ένα άλλο σχέδιο αναγράφεται πως ¨Οπωσδήποτε πρέπει να δυσχερανθεί. Μπορούνε να παρεμβληθούνε καθυστερήσεις, προσοχή στην κυκλοφορία και στην μεταφορά… Τα στελέχη του βουνού σφόδρα ενάντια¨. Σχετικά με τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και τα χαρακτηριστικά τους αναφέρεται πως ¨υπάρχει εντολή για καθυστέρηση¨. Σχετικά με το σχέδιο ¨Ασφαλών Επικοινωνιών και μετάδοσης εικόνων Αέρος-αέρος, Αέρος-εδάφους και εδάφους-αέρος¨ αναφέρεται πως ¨είναι ανάγκη να σταματηθεί και είναι σημαντικό¨.

Σχετικά με το σχέδιο για την αποκρυπτογράφηση των κωδικοποιημένων επικοινωνιών των γειτονικών χωρών (BULUT, PİKA, AKVARYUM; GÖZCÜ VERİ TABANI), αναγράφεται ¨Οι κωδικοί είναι απόρρητοι, οι μεγάλοι ενδιαφέρονται. Μερντάν.¨

Οι συσκευές μας πρέπει να πωληθούνε

Σχετικά με το σχέδιο ¨Εντοπισμός κοριών¨ υπάρχει η σημείωση ¨αποφέρει χρήματα, η Görkem παράγει παρόμοιο¨. Σχετικά με το ¨Σχέδιο Εθνικής Τυποποίησης¨ αναφέρεται πως ¨ Γλυκοκοιτάζονται με τον διοικητή, διευρύνονται οι ανοιχτές σημειώσεις, τα αιτήματα μας καλύπτονται. Φατμά Ακτσαντάγ, Σακίρ Μπαιτάροπλου¨. Σχετικά με το σχέδιο “Σχέδιο Διαχείρισης της Τυποποίησης αναφέρεται πως έχει έρθει το αντίγραφο του σχεδίου, ενώ για το ¨Κέντρο Διαχείρισης ασφαλών κινητών τηλεφώνων¨ αναγράφεται ¨Το συντονίζει η ASELSAN, εμπόδισε το σχέδιο, να πουληθούνε οι δικές μας συσκευές. Μερντάν¨.

Σημαντικά έγγραφα σε σφραγισμένες σακούλες

Στους πρόσθετους φακέλους της υπόθεσης στρατιωτικής κατασκοπίας και εκβιασμών περιλαμβάνονται 165.000 απόρρητα έγγραφα των Τ.Ε.Δ. με μηνύματα στελεχών και των οικογενειών του, φωτογραφίες και βίντεο, καταθέσεις στρατιωτικού προσωπικού, έγγραφα από το Γενικό Επιτελείο, το TÜBİTAK, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και απόρρητα σχέδια. Όλα αυτά σφραγίστηκαν μέσα σε σακούλες και μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.

Φακέλωμα ιδιωτικής ζωής

Εντύπωση προκάλεσαν τα κλασέρ που βγήκαν από το σπίτι του Νο 1 κατηγορούμενου συνταξιούχου συνταγματάρχη Ιμπραήμ Σεζέρ, που είχαν τίτλους από ταινίες, όπως ¨Ιταλική δουλειά¨, ¨ Αυτοκίνητα της επανάστασης¨ και ¨Άβαταρ¨.

Στο κλασέρ ¨Ιταλική δουλειά¨ εμπεριέχονται πληροφορίες για την προσωπική και σεξουαλική ζωή 162 στρατιωτικών και αναφέρεται ότι υπάρχουν σημειώσεις όπως ¨Του αρέσει το εικονικό σεξ¨, ¨Παραβλέπει τις σχέσεις της γυναίκας του με άλλους¨, ¨ΠΚΚας¨, ¨Κολλημένος με το ομαδικό σεξ¨, και ¨Του αρέσουν τα πορνό με ζώα¨ .

http://tourkikanea.gr/2011/03/05/santaj/#more-4163

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP