Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

O Ερντογάν κατέθεσε μήνυση εναντίον του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντενίζ Μπαϋκάλ


Όπως αναφέρεται στις ιστοσελίδες των δικτύων NTV, CNN Türk και internethaber, στο δελτίο του ειδησεογραφικού πρακτορείου Anadolu, καθώς και στο σημερινό γραπτό Τύπο, ο Π/Θ Ερντογάν κατέθεσε μήνυση εναντίον του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντενίζ Μπαϋκάλ για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, που ξεστόμισε εναντίον του προσβάλλοντας και υποτιμώντας το πρόσωπό του αλλά και το πρωθυπουργικό αξίωμα που κατέχει

Ο Μπαϋκάλ, μεταξύ άλλων, είχε πει για τον Ερντογάν ότι «Πρωθυπουργός έγινε αλλά άνθρωπος δεν έγινε» και ότι «θέλει να παριστάνει το μάγκα».

Ο Ερντογάν, με τη μήνυση που κατέθεσε, απαιτεί από τον Μπαϋκάλ ηθική αποζημίωση ποσού 100.000 TL, ενώ 20.000 TL αποζημίωση διεκδικεί και από τον εκπρόσωπο του κόμματος Μουσταφά Όζγκιουρεκ, ο οποίος επανέλαβε τους εν λόγω χαρακτηρισμούς.

****
Όπως αναφέρεται στις ιστοσελίδες των τηλεοπτικών δικτύων και στο σημερινό γραπτό Τύπο, το σωματείο «Φάρος» [στην Τουρκία] δεν άντεξε πλέον τις επικρίσεις και τις κατηγορίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταφεύγει στα δικαστήρια εναντίον του αρχηγού του κόμματος Ντ. Μπαϋκάλ, ζητώντας αποζημίωση 1 εκατομμυρίου TL.

Η σχετική μήνυση κατατίθεται σήμερα από τον Πρόεδρο του «Φάρου», Εγκίν Γιλμάζ, και τους δικηγόρους του σωματείου.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP