Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μικροκομομοτηναίϊκα


Παρουσία του υποπρόξενου Μπερίν Οκτούρ, προέδρων δικηγορικών συλλόγων, αυτοδιοικητικών και του δημάρχου Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, ολοκληρώθηκε η …..άλωση του Μεγάλου Δερείου το περασμένο Σάββατο.
-Με τις ανακοινώσεις του προέδρου του DEP ότι θα ανοίξει στο χωριό και τοπικό γραφείο και με πρόσχημα το μπαζάρ γυναικών προς όφελος του τζαμιού, επετεύχθη το θεάρεστο έργο κατά την άποψη τους, ώστε να ξηλωθούν τα χνάρια και να σβηστεί από τη μνήμη των κατοίκων το έργο της Χαράς Νικοπούλου.
-Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, όλοι θυμήθηκαν το απομακρυσμένο χωριό και νομιμοποιώντας τη δράση του Τουρκικού προξενείου για να έχει λόγο στα τοπικά δρώμενα, αλλά και με πρόσχημα τη θρησκευτική συνείδηση, προσπάθησαν να περιχαρακώσουν στο μαντρί του Τουρκισμού τους φιλήσυχος κάτοικους του χωριού.
-Πάντως, εκτός των επισήμων και γνωστών κύκλων, μόνο ένα λεωφορείο μεταφερόμενους κατόρθωσαν να φέρουν από την Κομοτηνή.
-Κάποιοι προσπαθούν εναγωνίως να καταστήσουν το μικρό χωριό πεδίο αντιπαραθέσεων, αφού κατάφεραν να διώξουν πρώτα τη Χαρά Νικοπούλου.

http://www.xronos.gr

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP