Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Νέα «Μαβί Μαρμαρά» ετοιμάζουν οι Τούρκοι!


Η τουρκική οργάνωση IHH δεν το βάζει κάτω και σχεδιάζει νέα «ανθρωπιστική αποστολή» για τη Λωρίδα της Γάζας, αυτή τη φορά καλύτερα οργανωμένη! Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο «θαλάσσιο καραβάνι» θα έχει 30 συνδιοργανωτές από άλλες 15 χώρες! Όπως έγινε μάλιστα γνωστό διοργανώθηκε συνάντηση στις αρχές Φεβρουαρίου στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του σχεδίου!

Η αποστολή αναμένεται να ξεκινήσει το χρονικό διάστημα 15-30 Μαΐου, ώστε να συμπέσει με την επέτειο από τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά την πρώτη απόπειρα της τουρκικής ισλαμικής... «ανθρωπιστικής οργάνωσης» να προσεγγίσει τη Λωρίδα της Γάζας. Από ότι φαίνεται θα προκληθεί πάλι «φασαρία» αφού οι Ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν τον «στολίσκο», έχοντας ενημερώσει τις πρεσβείες των χωρών από τις οποίες προέρχονται οι διάφοροι διοργανωτές. Επίσης, προγραμματίζουν επικοινωνιακή καμπάνια με σκοπό να αναδείξουν εγκαίρως την αποστολή και ότι αυτή συνιστά σκόπιμη πρόκληση εναντίον των εθνικών τους συμφερόντων.

http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2472:-l-r-&catid=38:defence-international&Itemid=58

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP