Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Αχμέτ Χατζηοσμάν, στον Δήμαρχο Ιάσμου, Ισμέτ Καδή



Χθες Παρασκευή ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ιάσμου, Ισμέτ Καδή, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου δημάρχου. Στην συνάντηση ήταν παρόντες και οι κ.κ. Ιλμπάη Δελή, Αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Ιάσμου, Μεχμέτ Μεχμέτ, Αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Ιάσμου, Τουργκάι Μουμίν, Αντιδήμαρχος για την Δημοτική Ενότητα Σώστη, Οντέρ Μουμίν και Ιδρίς Ναδή, Δημοτικοί Σύμβουλοι.



Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Ο βουλευτής συνεχάρη τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε να έχουν μία παραγωγική θητεία. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο Ιάσμου και όλες οι πλευρές εξέφρασαν την θετική βούληση για μελλοντική συνεργασία με σκοπό την εύρεση βιώσιμων λύσεων. Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος έδωσε στο βουλευτή πλακέτα αναμνηστική της επίσκεψής του στον Δήμο.

ΕΦ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Διαβάζοντας το παραπάνω δελίου τύπου διαπιστώνουμε την απουσία των συμβούλων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι έπρεπε κατά την άποψή μας να παρίσταντο έστω και με εκπροσώπηση στην παραπάνω επίσκεψη. Τέτοιου ειδους επισκέψεις δεν είναι καθημερινές και για λόγους "τακτ" θα έπρεπε ο δήμος να είχε προνοήσει γι αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνουμε σε "φάουλ" τον δήμο Ιάσμου, μετά την επίσκεψη του Τούρκου προξένου στον Ίασμο. Ελπίζουμε ότι στην επόμενη επίσκεψη επισήμου στον Ίασμο να παρίσταται και η πλευρά της αντιπολίτευσης που ας μη ξαχνάμε έχει και μουσουλμάνους συμβούλους.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP