Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Χάσαμε τον δρόμο ή την εθνική αξιοπρέπεια;


Η εθνική αξιοπρέπεια, η νομιμότητα, οι θεσμοί και η ομαλότητα του πολιτικού και κοινωνικού βίου δυστυχώς δεν υπάρχουν στις σημερινές ημέρες. Όλα έχουν καταρρεύσει εξαιτίας πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων. Αν αναλογιστούμε την μέχρι σήμερα συμπεριφορά των ψευτομουφτήδων, Μετέ και Ιμπράμ Σερήφ, εκείνο που με θλίψη είδαμε ήταν η συνεχής καταπάτηση των νόμων, αφού έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα το νόμο για την ύπαρξη μουφτήδων, αφού εξευτέλισαν την εθνική υπόσταση με την παρουσία τους σε φιέστες μίσους κάτω από την παράνομη σημαία του αυτοαποκαλούμενου… Τουρκοθρακιώτικου κράτους, αφού κατά κόρον κατήγγειλαν την Ελλάδα σε προσκείμενες σε αυτούς οργανώσεις τούρκικων συμφερόντων για θέματα που έρχονταν σε ευθεία αντίθεση με το Ελληνικό δίκαιο τώρα η πολιτική αυτή δικαιώνεται.

Η δικαίωση των ψευτομουφτήδων ήρθε πανηγυρικά κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα με τις συναντήσεις Ξυνίδη αλλά και πρόσφατα με την υποδοχή που επεφύλαξε ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Φυσικά θα ρωτήσουμε με ποιο επιχείρημα ο Πατριάρχης θα δικαιολογήσει την συνομιλία του με τους δυο παράνομους;

Χάσαμε τον δρόμο ή άλλαξε η κυβερνητική πολιτική στο σοβαρό αυτό θέμα και ο Μετέ έγινε συνομιλητής του υπουργού Ξυνίδη αλλά και ο θρησκευτικός ηγέτης της Ορθοδοξίας υποδέχεται και συνομιλεί με τους παράνομους ψευτομουφτήδες; Απλά πρέπει να γνωρίζουμε.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP