Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Birlik: “Οι Τούρκοι έσωσαν το …ΠΑΣΟΚ απο τον γκρεμό. Τώρα θέλουν το μερίδιό τους στην περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης"


«Οι Τούρκοι της Θράκης έβγαλαν νικητή στις εκλογές τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη, και έσωσαν το ΠΑΣΟΚ από τον… γκρεμό. Τώρα θέλουν το μερίδιό τους στην περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης». Αυτά τα προκλητικά αναφέρονται σε άρθρο της τουρκόφωνης εφημερίδας «Μπίρλικ» της Θράκης, αποκαλύπτοντας για μια ακόμα φορά την προκλητικότητα, αλλά και τους στόχους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που ελέγχει όλους τους ανθέλληνες μειονοτικούς. Επί λέξει στο άρθρο της εφημερίδας «Μπιρλίκ» αναγράφονται τα εξής: «Στη νίκη αυτή καθοριστικό ρόλο είχαν οι ψήφοι της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Και έτσι η τουρκική μειονότητα έσωσε και το ΠΑΣΟΚ και τον Γιαννακίδη». Ευχόμαστε στον κ. Γιαννακίδη επιτυχία…

Εφ. Birlik

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Για ποιό περίδιο μιλάνε;
Ποιός έταξε σε ποιόν και τι;
Και το βασικότερο, εμάς τους υπόλοιπους.....μας ρωτήσατε;

Περίεργη η συγκυρία των απανωτών δηλώσεων που είτε τους ξεφεύγουν, είτε εντέχνως και σκοπίμως διαρρέουν....τελευταία δήλωση σας θυμίζουμε αυτή του Απ. Κακλαμάνη μέσα στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, για τους χριστιανούς κατοίκους της Θράκης, που ούτε λίγο ούτε πολύ μας αποκάλεσε ταραξίες...

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP