Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Μικροκομοτηναίϊκα


Προσπαθούν να επιφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα σε συνδυασμό νίκης στο δήμο Κομοτηνής, οι γνωστοί κύκλοι των μειονοτικών πέριξ του προξενείου, που ευελπιστούν ότι θα συνοδευτεί με την αποχώρηση δύο συμβούλων.
-Φαίνεται όμως ότι οι προσπάθειες και οι εκβιασμοί τους πέφτουν στο κενό, αφού η εκλογή των συγκεκριμένων στελεχών και η τοποθέτηση τους σε καίριες θέσεις είναι δεδομένη.
-Αυτοί επιμένουν ακόμη, επειδή θεωρούν ότι αν υπάρξει μια τέτοια διαρροή, μάλλον θα λειτουργήσει ως ντόμινο για άλλες αποχωρήσεις.
-Βλέπετε μετράνε τα κουκιά και ο λογαριασμός που βγαίνει μάλλον είναι απογοητευτικός.
-Μάλλον δεν το σκέφτηκαν και δεν τα ενορχήστρωσαν καλά από την αρχή, αφού η μειονότητα δεν υποτάσσεται στα σχέδια τους, όπως υπολόγιζαν.
-Και εκτός αυτού και πέραν των κομματικών συγκρούσεων, υπάρχουν οι προσωπικές διαφορές και φιλοδοξίες και μια νεολαία που ασφυκτιά σε τέτοιες αναχρονιστικές και διχαστικές πολιτικές.
-Και θα δώσουν το μήνυμα τους.
-Πάντως οι σχεδιασμοί αυτοί έγιναν γνωστοί στους επικεφαλής, γιατί οι πιέσεις είναι ασφυκτικές και τα ανταλλάγματα που προσφέρουν θα μπορούσαν να επηρεάσουν πολλούς, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε..

Δεν αρκέστηκαν στην επίσκεψη τους στο τουρκικό προξενείο οι παραιτηθέντες μουσουλμάνοι της Ξάνθης από το ψηφοδέλτιο του Άρη Γιαννακίδη, αλλά θεώρησαν καλό να επισκεφτούν και το εκλογικό κέντρο του μειονοτικού συνδυασμού της Σιμπέλ Μουσταφάογλου.
-Όπως πληροφορούμαστε, τα είπαν για αρκετή ώρα, αντάλλαξαν εμπειρίες και απόψεις και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους.
-Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
-Όλα δείχνουν ότι τα πάντα είχαν δρομολογηθεί βάσει κεντρικού σχεδιασμού και ότι όλα γίνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που αποφασίστηκε.

Εφ. Ο ΧΡΟΝΟΣ

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP