Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Επαφές Ντόρας στη Θράκη


Πολλές επαφές με στελέχη και πρώην βουλευτές από τη μειονότητα της Ξάνθης είχε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Κομοτηνή.
-Και φυσικά, από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ.
-Τα διαπιστευτήρια τους στην Ντόρα Μπακογιάννη έδωσαν, ο Οζάν Αχμέτογλου, Μπιρόλ Ακήφογλου και Μεμέτ Χατζηχαλήλ.
-Δε γνωρίζουμε το περιεχόμενο της συζήτησης, αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται ότι ζήτησε έντονα στήριξη στο κόμμα της από τη μειονότητα, πλέκοντας το σενάριο εκλογής δύο βουλευτών σε Ξάνθη και Κομοτηνή.
-Από τη μειονότητα, φυσικά, όπως εκτιμά, μετά τη φθορά και την ολιγωρία των δύο κομμάτων εξουσίας να προωθήσουν τα ζητήματα της.
-Βέβαια, συνάντησε την αντίδραση από τις δηλώσεις της στο χωριό Λύκειο, ότι τα προβλήματα μειονότητας και πλειονότητας στην ανεργία είναι κοινά και το αύριο της συμβίωσης με το χριστιανικό στοιχείο περνάει από το χέρι τους, αλλά ξεπέρασε τον σκόπελο των δημοσίων αυτών δηλώσεων με την αναφορά της στα καλά που έδωσε στη μειονότητα αυτή και ο πατέρας της.
-Το αν έγινε πιστευτή ή όχι θα το δείξουν οι ψήφοι.
-Το βράδυ, όμως, της Παρασκευής στο «Αβάντ Γκάρντ» που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και η χαλαρή κουβέντα με τα στελέχη της, έκπληξη προκάλεσε η…τυχαία συνάντηση με τον σύμβουλο του Άρη Γιαννακίδη, Ερτζάν Χαλήλ.
-Ο φαρμακοποιός και γνωστός με την ενασχόληση του με τα αθλητικά της περιοχής των Σαπών που φέρεται ως επίδοξος αντικαταστάτης του Αχμέτ Χατζηοσμάν, σύμφωνα με πληροφορίες περνούσε κατά τύχη από τον ίδιο χώρο, αφού προηγουμένως προηγήθηκε κάποιο τηλεφώνημα.
-Μόλις έγινε αντιληπτός, κλήθηκε από τον Ιλχάν Αχμέτ να γνωρίσει την Ντόρα Μπακογιάννη από κοντά και άρχισε η σχετική κουβέντα.
-Της εξέφρασε τη χαρά του που τη γνώρισε από κοντά και της είπε ότι παρακολουθούν με ενδιαφέρον την ίδρυση του κόμματος και την πολιτική της πορεία.
-Μόνο που ο φαρμακοποιός Χαλήλ Ερτζάν μάλλον είναι κόκκινο πανί για άλλους πρωτοκλασάτους μειονοτικούς, δεν κρύβει τις πολιτικές φιλοδοξίες του και δείχνει μια δυναμική που ενδεχομένως θα φανεί και στον στίβο των εθνικών εκλογών.
-Δίκαια, λοιπόν, ανησυχούν ορισμένοι.

http://www.xronos.gr/list.php?SECTION_ID=159

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP