Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΕ-ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ-ΤΣΑΚΙΡ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Η ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Στις 8 Ιανουαρίου 2011 έγινε στην Κωνσταντινούπολη η 5η σύνοδος των προέδρων. Tου Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD), της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και της Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης-Ευρώπης(ABTTF).

Κατά την 5η Σύνοδο των προέδρων ο πρόεδρος του BTTDD Ραμαζάν Τσακίρ, ο πρόεδρος της BTTDD και εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπίμπογλου, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις των συλλόγων της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης σε Τουρκία, Ελλάδα και Ευρώπη. Από την άλλη ο πρόεδρος Ραμαζάν Τσακίρ, ο πρόεδρος Αχμέτ Μέτε και ο πρόεδρος Χαλίτ Χαμπίμπογλου ασχολήθηκαν με τα τρέχοντα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης

και τα τελευταία γεγονότα στη Θράκη, και τόνισαν πόσο σημαντική είναι η ενότητα και ομοψυχία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Στην σύνοδο αυτή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της BTTDD στην Κωνσταντινούπολη μετείχε και ο Γ.Γ Σινάν Τουρκμέν.

http://tourkikanea.gr/2011/02/14/mete-8/#more-3599

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP