Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Γλέντι της νεολαίας του Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ


Ο Σύλλογος Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ γιόρτασε το Γλέντι Νεολαίας στις 27 Νοεμβρίου μαζί με τους πολύ αξιότιμους καλεσμένους μας από την Δυτική Θράκη, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κύριο Αχμέτ Χατζηοσμάν, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κύριο Τσετίν Μάντατζη, προέδρους συλλόγων Τούρκων Δυτικής Θράκης από τη Γερμανία, πολλούς Δυτικοθρακιώτες και με τον DJ Σενόλ.

Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Φρανκφούρτη κύριος Ιλχάν Σαγιγκιλί το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των βουλευτών μας από την Δυτική Θράκη και των προέδρων των συλλόγων Τούρκων Δυτικής Θράκης στη Γερμανία. Στο δείπνο μετείχαν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κύριος Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κύριος Τσετίν Μάντατζη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ Χουσεΐν Σάαρ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Βίτεν Μεσούτ Χουσεΐν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ρούμελης (Βαλκανίων) του Κέλστερμπαχ-Φρανκφούρτης Χουσεΐν Ανταλί, ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Χουριέτ Τουργκάι Ρασίτ, και νέοι από τον τομέα νεολαίας του Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ.

Στις 27 Νοεμβρίου 2010, οι βουλευτές μας και οι πρόεδροι των Συλλόγων Τούρκων Δυτικής Θράκης επισκέφτηκαν στη Φρανκφούρτη τον συμπολίτη μας και διευθυντή της Χουριέτ Τουργκάι Ρασίτ και είδαν τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Χουριέτ. Αργότερα οι βουλευτές μας επισκέφτηκαν τους συμπολίτες μας που αποτελούνε την διοίκηση στο τζαμί του Κέλστερμπαχ, ενώ το βράδυ στο χώρο του Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Κέλστερμπαχ, έγιναν δεκτοί από πολλούς Δυτικοθρακιώτες που είχαν έρθει από το Κέλστερμπαχ και από άλλες περιοχές της Δυτικής Θράκης. Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς στον σύλλογο, οι βουλευτές πέρασαν από το γλέντι των νέων, έκαναν μια σύντομη ομιλία και επέστρεψαν ξανά στον σύλλογο. Στον σύλλογο συνομίλησαν με τους συμπολίτες μας μέχρι αργά. Στην βραδιά μετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Βίτεν Μεσούτ Χουσεΐν, η πρόεδρος του Μορφωτικού και Αθλητικού Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Ντούισμπουργκ Μπιλγκίν Ιλιαζίογλου,ο αναπληρωτής πρόεδρος Ραίφ Μποζατζί, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δυτικής Θράκης του Σβάινφουρτ Ερόλ Σαλί και Γκαλίπ Χουσείν και πολλοί Δυτικοθρακιώτες.

3-12-2010, ιστοσελίδα του περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP