Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ο Μουσταφά εγκατέλειψε τελευταία στιγμή τον Μαρούδα για χάρη της Σιμπέλ


Σύξυλος έμεινε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, Σταμάτης Μαρούδας, λίγες μέρες πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών καθώς τα μειονοτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στήριζε τον συνδυασμό του Σταμάτη Μαρούδα, και με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά εγκατέλειψαν τον συνδυασμό «Κοινωνία Ισότητας και Αλληλεγγύης» για τα μάτια της Σιμπέλ.

Έτσι, προεκλογικά σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε η κ. Μουσταφάογλου στο Δουκάτο παρουσία περίπου 500 συγκεντρωμένων, το λόγο πήρε εξαρχής ο Μουσταφά Μουσταφά ο οποίος προλογίζοντας την υποψήφια Δήμαρχο Κομοτηνής εξέφρασε την στήριξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Φωνής» η Σιμπέλ Μουσταφάογλου αναμένεται στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να είναι υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μουσταφά Μουσταφά.

Μάλιστα, μειονοτικοί κύκλοι που πρόσκεινται στη Σιμπέλ Μουσταφάογλου, μιλώντας στη «Φωνή», εκτός της αποκάλυψης της ένταξης της υποψήφιας Δημάρχου Κομοτηνής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μας τόνισαν και την ημερομηνία των εκλογών, την οποία προσδιόρισαν στις 3 Απριλίου 2011.

Οι ίδιοι κύκλοι εκτός των παραπάνω τονίζουν ότι η μειονότητα από εδώ και πέρα θα δώσει βάρος σε δύο πολιτικούς χώρους. Ο ένας θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο άλλος το νέο κόμμα που ετοιμάζει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP