Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η τελική αναμέτρηση στο δήμο Ιάσμου πλησιάζει....όλα δειχνουν ότι θα υπάρχουν μόνο 2 μονομαχοι


Χοντρό παιχνίδι και απροκάλυπτα με χτυπήματα κάτω από την μέση, άρχισε να παίζει το Τούρκικο προξενείο στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Ιάσμου.
-Το είχαμε εντοπίσει από καιρό στη στήλη και όπως γράψαμε και χθες, επιβεβαιωθήκαμε για τις ανίερες συμμαχίες και αποχώρηση της τελευταίας στιγμής ώστε τελικά να κατέβει μόνος στο στίβο της μάχης ο νυν δήμαρχος Σώστη Καδή Ισμέτ με αντίπαλο τον Κυριάκο Αμούτζα.
-Προχθές έγινε μια συνάντηση του Τουργκάι Μουμίν με τον πρώην δήμαρχο Σώστη Μουσταφά Μουσταφάογλου που δεν κατέληξε πουθενά, αφού ήδη ο αρχιτέκτονας προστατευόμενος του πρώην κοινοτάρχη Ασωμάτων κ.Χακή, προσχωρεί στο στρατόπεδο του Καδή Ισμέτ.
-Υπάρχουν αφόρητες πιέσεις ώστε να παραιτηθεί από την διεκδίκηση και ο κ. Μουσταφάογλου με αποχωρήσεις στελεχών και αδυναμία εξαίρεσης υποψηφίων στα χωριά του Ιάσμου.
-Πάντως το πρόσωπο που δεν γνώριζαν και προτάθηκε στην συνάντηση της δευτέρας, των τριών μουσουλμάνων υποψηφίων, από τους νεολαίους του Ιάσμου, ήταν ο πρώην δήμαρχος Σώστη Σαίτ Ερντογάν.
-Και η πρόταση έλεγε να παραιτηθούν οι τρείς υποψήφιοι και να διεκδικήσουν όλοι μαζί τον δήμο με την ομπρέλα του Σαίτ Ερντογάν.
-Και φυσικά δεν έγινε δεκτή από τον Καδή Ισμέτ που ανέφερε ότι ήδη είναι έτοιμος για την εκλογική αναμέτρηση.
-Και η συμφωνία του “ARCADIA” προσανατολίστηκε για την δεύτερη Κυριακή.
-Ο ίδιος ο κ. Μουσταφάογλου βέβαια, τώρα ήδη άρχισε να διαρρέει ότι παρά την συμφωνία των κυρίων που έκαναν οι μειονοτικοί για συνένωση των δυνάμεων την δεύτερη Κυριακή, ενδεχομένως να μην...κατέβει υποψήφιος αν διαπιστώσει εντός των ημερών ότι δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στο δεύτερο γύρο.
-Και από ότι φαίνεται μάλλον θα το διαπιστώσει σύντομα.
-Και αν δεν το διαπιστώσει ο ίδιος, θα φροντίσει γι’ αυτό το προξενείο με το δίκτυο που διαθέτει.
-Το ζήτημα βέβαια που τίθεται τώρα είναι το τι θα κάνει ο δήμαρχος Ιάσμου Κυριάκος Αμούτζας σε περίπτωση που απέναντι του θα έχει μόνο τον Καδή Ισμέτ σε ένα δήμο που κατά πλειοψηφία υπάρχουν μουσουλμάνοι.

http://www.xronos.gr/list.php?SECTION_ID=159

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP