Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Χαλήτ Χαμπίμπογλου: μια σχεδόν μόνιμη πρόκληση επί ελληνικού εδάφους


Ο άνθρωπος που έχει ως επάγγελμά του τη διεθνή κατασυκοφάντηση της χώρας μας για δήθεν έλλειμμα δημοκρατίας και παραβίαση των δικαιωμάτων των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» συνεχίζει να τριγυρνάει ανενόχλητος σε ελληνικό έδαφος και να ξεσαλώνει με προκλητικές δηλώσεις τουρκισμού!

Λέγεται Χαλήτ Χαμπίμπογλου και έχει αναγάγει το θράσος σε επιστήμη και τη χυδαιότητα σε επάγγελμα. Είναι ο πρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης», της οργάνωσης δηλαδή που μάχεται σε όλα τα διεθνή φόρα, καταγγέλλοντας την Ελλάδα για καταπίεση της «τουρκικής μειονότητας» της Θράκης και φυσικά επικρίνοντας ως «υποκινητές μίσους» όλους όσους τολμούν να μιλούν για Πομάκους και να επισημαίνουν απλώς τα αυτονόητα για την προκλητική δράση του Προξενείου Κομοτηνής (ως τέτοιους κατήγγειλαν, αν θυμάστε, και εμάς του proxeneio-stop). Ο πρακτοράκος λοιπόν αυτός συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στη Θράκη και να ξεσαλώνει κυριολεκτικά σε όλα τα πανηγύρια και τις λοιπές τουρκοεκδηλώσεις, όπου ανελλιπώς πλέον παρίσταται.

Και επειδή το «παρών» το έδωσε βεβαίως και στο εκτουρκισμένο πανηγύρι του Χίλια πριν από μία εβδομάδα (βλ. σχετικά την προηγούμενή μας ανάρτηση), σας παραθέτουμε σήμερα την ομιλία του στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Προσέξτε πώς προσφωνεί ως…«συναγωνιστές» του τις πρακτοράντζες του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, προσέξτε πώς επαναλαμβάνει τις γνωστές πλέον μπούρδες για τη δήθεν τουρκική πολιτιστική παράδοση που διασώζουν τα (σ.σ. πρώην πομάκικα) πανηγύρια, προσέξτε όμως και πώς κομπορρημονεί για τη διεθνή δράση της οργάνωσής του – μιας οργάνωσης που επαναλαμβάνουμε ότι δρα ξεκάθαρα υπέρ της αυτονόμησης της Δυτικής Θράκης.

ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP