Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Εκρηξη με νεκρούς και τραυματίες στην Άγκυρα


“Ένα τετραώροφο κτίριο κατέρρευσε σήμερα στην Άγκυρα, έπειτα από έκρηξη, πιθανότατα από διαρροή υγραερίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 4 άνθρωποι και να τραυματιστούν 29, όπως ανακοίνωσε ο νομάρχης της Άγκυρας Αλαντίν Γιουκσέλ.Τέσσερις εργάτες σκοτώθηκαν και ακόμη 27 τραυματίστηκαν, τέσσερις από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση”, δήλωσε ο νομάρχης στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Σύμφωνα με την τουρκική τηλεόραση η έκρηξη σημειώθηκε στη βιομηχανική περιοχή Οστίμ της Άγκυρας και κατέρρευσαν δύο από τους τέσσερις ορόφους μιας βιοτεχνίας που κατασκεύαζε γεννήτριες.

Ο Μελίχ Γκιοκτσέχ, δήμαρχος της Άγκυρας, και ο Φετχί Γιασάρ, δήμαρχος του Γιενιμαχαλέ, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, δήλωσαν στην τηλεόραση ότι η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου ή σε εργατικό ατύχημα.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αγκυρας Σινάν Αϊγκιούν είπε πως στο εργοστάσιο εργάζονταν 80 άτομα, εκ των οποίων οι 45 τραυματίστηκαν από αυτούς οι επτά με οχτώ βαριά τραυματισμένοι. Είπε μάλιστα ότι οι νεκροί είναι πέντε έως έξι και εξέφρασε ανησυχία τόσο για τον αριθμό των εγκλωβισμένων στα συντρίμμια, όσο και για την αύξηση του αριθμού των νεκρών.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP