Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μικροκοματηναίϊκα 2


Με ανακοινώσεις σε σκληρή γλώσσα και πόλεμο χαρακωμάτων συνεχίζονται οι διαμάχες στους μειονοτικούς κύκλους, με προσφιλή θεματολογία τα νεότερα που δρομολογεί η κυβέρνηση για την Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ).
-Έτσι, μετά από τις δηλώσεις του προέδρου των ΕΠΑΘιτών, κ. Ντερντιμάν, που είχαμε αναφέρει στη στήλη, στην αντεπίθεση περνάει ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάντατζη, ξιφομαχώντας επί δικαίων και αδίκων.
-Με ανακοινώσεις χθες στον μειονοτικό τύπο μιλά για γιαλατζί διπλώματα της ΕΠΑΘ, δηλαδή, για ψεύτικους δασκάλους και τους προτρέπει να παραιτηθούν αν είναι άντρες.
-Εκθέτοντας, δηλαδή, τους δασκάλους ακόμη και στα μάτια των μαθητών τους, επειδή άρχισε ανοιχτά πλέον τον πόλεμο με τον μειονοτικό σύμβουλο του Γιώργου Παυλίδη, που τελευταία έχουν ανέβει τα μπόνους του στην οδό Ιώνων.
-Αφορμή βρήκε μέσα σε ένα τέτοιο χαμηλό επίπεδο διαμάχες να παρέμβει ως υπεράνω όλων, ρίχνοντας γέφυρες ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ που πλήγωσε η δημοτική σύμβουλος Σιμπέλ Μουσταφάογλου.
-Με ανακοινώσεις χθεσινές στον μειονοτικό Τύπο προσπαθεί να συνετίσει τους βουλευτές της μειονότητας, ότι πρέπει να απασχοληθούν με τα θέματα της καθημερινότητας και να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι είναι βουλευτές της κυβέρνησης.
-Γιατί, αλλιώς, συνεχίζει η κ. Μουσταφάογλου ότι οι βουλευτές με τη συμπεριφορά τους κάνουν ζημιά και στη μειονότητα, αλλά και στο …ΠΑΣΟΚ.
-Δηλαδή, σε απλή γλώσσα σημαίνει είμαι ακόμα εδώ αν με θέλετε κύριοι του ΠΑΣΟΚ, αλλιώς ας πορευτείτε με τα παλιά υλικά της μειονότητας, γιατί περιμένει και ο Συνασπισμός.

ΕΦ. Ο ΧΡΟΝΟΣ

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP