Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μικροκομοτηναίϊκα 1


Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι στην πρώτη μοιρασιά της πίτας, έστω και των προσωρινών αξιωμάτων, στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιλχάν Αχμέτ που πρώτος προσχώρησε με την ομάδα του στο νεοσύστατο κόμμα, δεν πήρε καμία αρμοδιότητα.
-Και να σκεφτείτε ότι είναι ο μόνος πρωτοκλασάτος μειονοτικός της ΔΗΣΥ.
-Τα αναφέρουμε όλα αυτά με το δεδομένο ότι το κόμμα ήδη λειτουργεί τα γραφεία του στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και στην πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη μας έρχεται και η Ντόρα.
-Πληροφορίες, βέβαια, αναφέρουν ότι ήδη ο Ιλχάν Αχμέτ διαπραγματεύεται και προωθεί πολλά ζητήματα που αφορούν τη μειονότητα με την αρχηγό του κόμματος, περιμένοντας από την Ντόρα Μπακογιάννη να κάνει την υπέρβαση και να πλειοδοτήσει σε εξαγγελίες προς τη μειονότητα, κάνοντας σημαντικές ανακοινώσεις στην Κομοτηνή.
-Θέλουν να θυμίσουν την περιβόητη κάθοδο του πατέρα της τότε το 1981 και τις πρώτες δηλώσεις περί πλήρους ισονομίας και ισοπολιτείας.
-Και με προίκα τις δεσμεύσεις της Ντόρας με τη μειονότητα, θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι με σημαντικό ρόλο στο κόμμα και ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ.

ΕΦ. Ο ΧΡΟΝΟΣ

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP