Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μικροκομοτηναίϊκα


Πρώτη η εφημερίδα «ΧΡΟΝΟΣ» αναφέρθηκε στην εκλογική συμπεριφορά των κατοίκων του χωριού Ιτέα, εντοπίζοντας ότι ο συνδυασμός της Σιμπέλ Μουσταφάογλου έλαβε μια ψήφο και μάλιστα ασταύρωτη, στο χωριό του ψευτομουφτή Ιμπράμ Σερήφ.
-Το δημοσίευμά μας έκανε μεγάλη αίσθηση σε κύκλους της μειονότητας και εξελίχθηκε ένα περίεργο παρασκήνιο.
-Αμφισβητούν ότι τελικά η ψήφος είναι του ψευτομουφτή, αφού άλλος ψηφοφόρος από την Ιτέα, μέλος του καταργημένου συλλόγου «τουρκικής νεολαίας» ισχυρίζεται ότι αυτός ψήφισε την Σιμπέλ και όχι ο Ιμπράμ Σερήφ.
-Βέβαια η ψήφος είναι μυστική και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά τα σενάρια φέρνουν ότι τελικά και ο αδελφός του Ιμπράμ Σερήφ που είχε βάλει υποψηφιότητα στο τοπικό συμβούλιο της Ιτέας με τον συνδυασμό του…Γιώργου Πετρίδη δεν εκλέχθηκε για πρώτη φορά με όλα αυτά τα παρατράγουδα.
-Και μάλιστα για μία …ψήφο, αφού προφανώς το σόι των δήθεν υποστηρικτών της κ. Μουσταφάογλου έδωσε την πλειοψηφία στον συνδυασμό του κ. Μαρούδα.
-Μάλιστα, προσπαθούν να εξηγήσουν πως την μερίδα του λέοντος σε ψήφους στο μειονοτικό χωριό την πήρε ο Σταμάτης Μαρούδας, δημιουργώντας αυτές τις αμφισβητήσεις.
-Ας όψεται συγκεκριμένος ασθενής.
-Πάντως το σαράκι της διχόνοιας ήδη μπήκε ανάμεσα τους, κατηγορώντας ο ένας τον άλλο και συζητιέται ευρέως στα μουσουλμανικά καφενεία με τους πρωταγωνιστές να προσπαθούν να τους πείσουν ότι δεν είναι …ελέφαντες.
-Τελικά μήπως με την περίπτωση της Ιτέας πρέπει να ασχοληθεί ο …Αθέατος Κόσμος του κ. Χαρδαβέλλα;

Εφ. Ο ΧΡΟΝΟΣ

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP