Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΚΕΙΜΕΝΑ/ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΑΣ-ΜΑ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Στην πρόσφατη τηλεοπτική μου εμφάνιση στην εκπομπή του ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ στο BLUE SKY παρουσίασα κατ αποκλειστικότητα τον κατάλογο όλων αυτών που ήσαν στο Τουρκικό πλοίο ΜΜ, και ένα υπολογίσιμο μέρος του καταλόγου ήσαν γνωστά ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ. Ο αριθμός τους φθάνει τους 60-65.
Επανέρχομαι σε κάποια νέα ντοκουμέντα γιατί μου αρέσει να μιλώ με στοιχεία και όχι θεωρητικά. Σε 7σέλιδο με ημερομηνία 28 Ιουνίου οι ηγέτες της ΧΑΜΑΣ (ΜΑΣΑΛ-ΖΑΧΑΡ) εμφανίζονται για πολλοστή φορά ακραίοι και επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν τους στολίσκους για τη ΓΑΖΑ για να απονομιμοποιήσουν διεθνώς το ΙΣΡΑΗΛ.
Επιπρόσθετα θα έλεγα διαβάζοντας το σχετικό κείμενο ότι η ΧΑΜΑΣ επιδιώκει να ανοίξει ειδικούς διαδρόμους τροφοδοσίας της ΓΑΖΑΣ, να περιθωριοποιήσει την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, να στρατικοποίησει τη ΓΑΖΑ και να καταφέρει τη σύνδεση της ΙΟΥΔΑΙΑΣ/ΣΑΜΑΡΕΙΑΣ με τη ΓΑΖΑ ώστε να μπορεί να κάνει αρκετές παρανομίες.

Σε ένα άλλο 13σέλιδο κείμενο που έχω στη διάθεση μου παρουσιάζονται πρωτοφανείς λεπτομέρειες και στοιχεία για τη σχέση της ΤΟΥΡΚΙΑΣ και του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ με τη ΧΑΜΑΣ και άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις. Πέραν τον φωτογραφιών, δίδονται προς τα έξω λεπτομέρειες για την επίσκεψη στην ΚΩΝ/ΠΟΛΗ του γνωστού ΚΑΡΑΝΤΑΟΥΙ που προωθεί την εξτρεμιστική διάσταση του ΙΣΛΑΜ, την περίφημη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ της ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ από δεκάδες ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ(από πολλές χώρες), τις εκδηλώσεις για την ΗΜΕΡΑ της ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ(ΑL AQSA) κλπ. Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP