Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Μπαγίς : Η σχολή της Χάλκης είναι εσωτερικό θέμα


Η Milliyet σε τρίστηλο των εσωτερικών σελίδων και με τον τίτλο :«Ο Μπαγίς είπε : Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης είναι εσωτερικό θέμα» αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας και Διαπραγματευτή με την Ε. Ε. Εγκεμέν Μπαγίς όσον αφορά τις σχέσεις Τουρκίας - Ε. Ε., το Κυπριακό και το θέμα επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής στην Χάλκη, όπως σας αποστείλαμε με τα παραπάνω σχετικά.

Η Sabah αναφέρεται στις ίδιες δηλώσεις στις εσωτερικές σελίδες και σε τρίστηλο με τον τίτλο :«Δεν έχουν σημασία τα Κεφάλαια αλλά οι μεταρρυθμίσεις».

Η Vatan δημοσιεύει τις δηλώσεις Μπαγίς σε τρίστηλο των εσωτερικών σελίδων με τον τίτλο :«Η Ε. Ε. αποτελεί εγγύηση για όσους φοβούνται την Σαρία και το πραξικόπημα».

Η Aksam δημοσιεύει τις δηλώσεις Μπαγίς στις εσωτερικές σελίδες και σε δίστηλο με τον τίτλο :«Ο δρόμος της Ε. Ε. περνάει από την Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση».

Τον ίδιο τίτλο χρησιμοποιεί η Turkiye σε δίστηλο της πρώτης σελίδας και οι δηλώσεις Μπαγίς δημοσιεύονται στην συνέχεια σε τρίστηλο των εσωτερικών σελίδων.
Η Yeni Safak αναφέρεται στις δηλώσεις Μπαγίς στις εσωτερικές σελίδες με τον δίστηλο τίτλο :«Για ταγκό χρειάζονται δυο άτομα».

Η Zaman δημοσιεύει τις δηλώσεις Μπαγίς σε τετράστηλο των εσωτερικών σελίδων με τον τίτλο :«Ο δρόμος της Ε. Ε. περνάει από την Βουλή».

Η Bugun δημοσιεύει τις δηλώσεις σε δίστηλο των εσωτερικών σελίδων με τον ίδιο τίτλο.

Η Referans παραθέτει τις δηλώσεις Μπαγίς σε δίστηλο των εσωτερικών σελίδων με τον τίτλο : «Ατού Δ. Θράκης για την Θεολογική Σχολή».


Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP