Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΧΑΒΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Κι ενώ ο πρωθυπουργός κος Κωνσταντίνος Καραμανλής βρισκόταν στο Ναύσταθμο του Πολεμικού Ναυτικού στη Σαλαμίνα και υποδεχόταν το πλήρωμα της φρεγάτας "Ψαρά", η οποία εξετέλεσε με επιτυχία την αποστολή της στην επιχείρηση "ΑΤΑΛΑΝΤΑ", οι φίλοι και σύμμαχοί μας εξ ανατολών στο ΝΑΤΟ ξανάρχισαν τις υπερπτήσεις στα ελληνικά νησιά όταν στις 11:00 4 τουρκικών F-4 πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι, σε ύψος 1200 και 1500 ποδών αντίστοιχα. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά και εξήλθαν του FIR Αθηνών στην περιοχή μεταξύ Σάμου -Χίου.

Και για όσους δεν το κατάλαβαν το πρωί, σήμερα το απόγευμα, στις 16:59, 4 τουρκικά F-4 πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος 1500 ποδών κατά την έξοδό τους από το FIR Αθηνών και αφού προηγουμένως είχαν αναχαιτισθεί από ελληνικά μαχητικά.

Απ' ό,τι φαίνεται, ο καλός καιρός και η άνοδος της θερμοκρασίας στο Αιγαίο αναγκάζει τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ και υποψήφιους εταίρους μας στην Ε.Ε. να δοκιμάζουν για άλλη μια φορά τα νεύρα των κατοίκων του Αγαθονησίου και του Φαρμακονησίου. Δυστυχώς για αυτούς, οι χαμηλές προσβολές που πραγματοποιούν στα δύο νησιά μας στο Αν.Αιγαίο έχουν γίνει ρουτίνα για τους κατοίκους τους με αποτέλεσμα να μη στρέφουν ούτε το κεφάλι τους προς τη μεριά του ορίζονται που πετούν τα τούρκικα μαχητικά. Όσον αφορά την ηγεσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την αυξημένη δραστηριότητα και συνιστά... ψυχραιμία.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP