Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ποιος θα συμμαζέψει τον Μάντατζη και τον Χατζηοσμάν;


Από κάθε όριο έχει ξεφύγει πλέον η συμπεριφορά των δύο μουσουλμάνων βουλευτών Ξάνθης και Ροδόπης.Οι δυο βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης, ξεσηκώνουν συνεχώς τη μειονότητα με ανυπόστατες καταγγελίες εναντίον της Ελλάδας. Η συμπεριφορά τους έχει ξεφύγει πλέον από κάθε όριο.

Ο Τσετίν Μάνταντζη, ενώ γνωρίζει ότι γίνονται συγχωνεύσεις σχολείων σε όλη τη χώρα, τις συγχωνεύσεις των μειονοτικών σχολείων επιχειρεί να τις αποδώσει σε διωγμό της μειονότητας. Γράφει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι «Το υπουργείο Παιδείας πήρε την συγκεκριμένη απόφαση με οικονομικά κριτήρια, αλλά δεν λήφθηκαν υπόψη η συνθήκη της Λοζάννης και οι διμερείς ελληνοτουρκικές συνθήκες που καθορίζουν το στάτους της μειονοτικής εκπαίδευσης». Ζητά δε «έναν πραγματικό (!) διάλογο με το υπουργείο», διότι «σε αντίθετη περίπτωση θα φανεί ότι η υπόσχεση που έδωσε ο πρωθυπουργός για ειλικρινή διάλογο με την μειονότητα, δεν εκπληρώνεται».


Ο Χατζηοσμάν με τη σειρά του, κατηγορεί την ελληνική διοίκηση του δήμου Κομοτηνής για «άνιση εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου από τη δημοτική αστυνομία Κομοτηνής εις βάρος των μειονοτικών επαγγελματιών». Αναφέρει δε ότι «Ο νόμος να εφαρμόζεται ισότιμα προς όλους, ανεξαιρέτως θρησκεύματος, καταγωγής, μόρφωσης ή οποιουδήποτε άλλου κοινωνικού κριτηρίου. Δεν μπορεί ο κάθε υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας, εκμεταλλευόμενος της εξουσίας που του έδωσε το Κράτος, να βγάζει τα απωθημένα του, να συμπεριφέρεται με ετσιθελικό τρόπο και να εφαρμόζει το νόμο επιλεκτικά όπου θέλει».

Αν λάβει κανείς υπόψη, ότι η πολιτεία -από δειλία αλλά για ψηφοθηρία- δεν τολμά να ελέγξει μουσουλμάνους, αντιλαμβάνεται κάποιος, ότι αυτοί οι δυο κύριοι, εκλεκτοί του κόμματός τους, δεν θα βάλουν τέλος στην κατά της Ελλάδας πολεμική τους.

http://voria.gr/

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP