Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ντ.Έρογλου: Η Μητέρα πατρίδα ήρθε στην Κύπρο μετά που του ζήτησε ο Τουρκοκυπριακός λαός


Έντονο ύφος χρησιμοποιεί ο Τουρκοκύπριος ηγέτης για να σχολιάσει τη χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κατεχόμενα από την πλατφόρμα των Τουρκοκυπριακών Συνδικαλιστικών οργανώσεων. Ο κ. Έρογλου σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι δε μπορεί να δημιουργείται χάος και αναρχία, κατά την έκφραση του, υποστηρίζοντας ότι αυτά που έγιναν έξω από το λεγόμενο Κοινοβούλιο, προκαλούν την αντίδραση της πλειοψηφίας των Τουρκοκυπρίων.

Η μητέρα πατρίδα, όπως αποκάλεσε την Τουρκία, δεν είναι κατοχική δύναμη, ούτε τα μέλη του Κοινοβουλίου είναι μαριονέτες της τουρκικής κυβέρνησης, είπε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης. Υποστήριξε ότι αυτά που λέγονται από τους διαδηλωτές δεν ανταποκρίνονται στην ιστορική πραγματικότητα και δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα του Τουρκοκυπριακού λαού, κατά την έκφραση του.

Ο κ. Έρογλου είπε ότι οι θέσεις της πλατφόρμας αποδυναμώνουν την Τουρκοκυπριακή πλευρά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προσθέτοντας ότι η μητέρα πατρίδα Τουρκία ήρθε στην Κύπρο μετά από αίτημα του Τουρκοκυπριακού λαού. Ο κ. Έρογλου κάλεσε όλους σε ψυχραιμία και καταδίκασε τους δράστες των κινητοποιήσεων τους οποίους καταγγέλλει εν ονόματι του Τουρκοκυπριακού λαού, αναφέρει στην ανακοίνωση του.

http://nationalpride.wordpress.com

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP