Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή είναι άνδρον εξτρεμιστών


Την Κοσσοβοποίηση της Θράκης επιδιώκει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής – Φτάνει πια η υποχωρητικότητα. - “Συνέλληνες αφυπνιστείτε”. Η Θράκη προπύργιο της Ελλάδας, ο Έβρος κυματοθραύστης για τους παρανομούντας, όνειρο σωτηρίας για τους λαθρομετανάστες. Πόσο όμως οι κυβερνώντες αφουγκράζονται, ερευνούν, μελετούν τι γίνεται διοικητικά μέσα στην τόσο ευαίσθητη αυτή ακραία περιφέρεια; Γιατί αποκρύπτουν από τον ελληνικό λαό την κατάσταση που δημιουργήθηκε με την αβλεψία, αδιαφορία ή υποχωρητικότητα της κυβερνήσεως ή συνηγορούν στην εξέλιξη της καταστάσεως;

Το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή είναι άνδρον εξτρεμιστών
Από το 1986 βροντοφωνάζουμε, αλλά εις «ώτα μη ακουόντων», και φθάσαμε σήμερα εδώ. Αύριο ποιος γνωρίζει τι; Ο τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή Μουσταφά Σαρνίτς είναι διακεκριμένη προσωπικότητα της Τουρκίας με ένδοξο παρελθόν: με τη δημιουργία τουρκικής μειονότητας στο Κοσσυφοπέδιο καθώς και του τουρκικού Δημοκρατικού Κόμματος Κοσόβου - ως πρόξενος εκεί. Τώρα ο ίδιος εφαρμόζει το ίδιο σύστημα στη Θράκη, την «κοσοβοποίηση της Θράκης». Καθημερινώς περιδιαβαίνει τα μουσουλμανικά χωριά, τους διαφωτίζει, τους συσπειρώνει τους φανατίζει και τους γκετοποιεί. Καταπιέζει ποικιλοτρόπως Πομάκους που ακόμα αντιδρούν και βροντοφωνάζουν «είμεθα 'Έλληνες και θέλουμε ελληνικά σχολεία» και η ελληνική κυβέρνηση κωφεύει και με τον τρόπο της τους παραδίδει «στην τουρκιά»: Η ανικανότητα των κυβερνώντων έχει φθάσει στο απροχώρητο, αφού και η τόσο έμπιστη και φίλη του ίδιου του κ. πρωθυπουργού Σιμπέλ Μουσταφάογλου (αντινομάρχης Ν. Ροδόπης) τον πρόδωσε.
Εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ και κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές -«Καλλικράτης»- ως υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής, σε αμιγή μουσουλμανικό συνδυασμό, υποστηριζόμενο από τον τούρκο πρόξενο και όλους τους στιγματισμένοι παράγοντας από την Άγκυρα, στη Θράκη.
Ο τούρκος πρόξενος διέλυσε δύο ΠΑΣΟΚικούς συνδυασμούς στον Δήμο Ιάσμου και δημιούργησε έναν αμιγή μουσουλμανικό συνδυασμό υποστηριζόμενο με τουρκικό φανατισμό. Το ίδιο συνέβη και στην Ξάνθη.
Η Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με τα άρθρα 12-22 του νόμου 3691/2008 και της αποφάσεως ΕΤΠΘ 281/5/17-3-2009 οφείλει να ελέγχει την τουρκική τράπεζα Τ.C. ΖΙRΑΑΤ ΒΑΝΚΑSΙ, όταν αφειδώς σκορπά χρήματα εξαγοράζονται συνειδήσεις και ψήφους στην επέκταση του τουρκισμού. Οι υπερτιμημένες αγοραπωλησίες πληθαίνουν. Με χρήματα εισερχόμενα, ανοίγουν Κερκόπορτες. Η Θράκη κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα προτεκτοράτο, όπως το Κόσοβο.
Είναι ανάγκη ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει από την οικονομική τεχνηέντως αποχαύνωση και να δει λίγο πιο μακριά. Οι εξελίξεις μάς οδηγούν εσπευσμένα, μισέλληνες προσπαθούν να αποκόψουν τη Θράκη από τον ελληνικό κορμό, να τη χαρίσουν -αμαχητί- στους αιμοδιψείς γείτονες που παρουσιάζονται με «ένδυμα προβάτου”.
Κανείς δεν πρόκειται να μας σώσει, όταν εμείς οι ίδιοι δεν αποφασίζουμε με δική μας πρωτοβουλία να σωθούμε, πριν να είναι αργά. Ο κ. Πρωθυπουργός γιατί δεν επισημαίνει στον τούρκο πρόξενο ότι παραβαίνει τα προξενικά του καθήκοντα σε έσχατο βαθμό: με θρασύτητα ενισχύει τον ανθελληνικό φανατισμό και τεμαχίζει την ίδια τη μουσουλμανική μειονότητα.
Πώς εισχωρεί στα εσωτερικά της χώρας μας και με ποιο δικαίωμα;
Είναι έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες με όλα τα δικαιώματα και όχι Τούρκοι, όπως τους θέλει. Γιατί το κράτος δεν προβαίνει στην απέλασή του; Μας αποκρύπτουν την εξάωρη ομηρία των ανταποκριτών του Γαλλικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού France 3 στο χωριό Θέρμες. Χωρίς να γνωρίζουν το γιατί!
Παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητό τους και όταν δίνεται από κάποιον το σύνθημα αρχίζουν το βρισίδι, το φτύσιμο, 150 άτομα που συνεχώς αυξάνονται και φθάνουν περίπου τους 700 και με τσεκούρια, ρόπαλα και μαχαίρια τους απειλούν ότι θα τους κόψουν το κεφάλι - εδώ είναι Τουρκία;
Εκεί και το TRT και υπεύθυνοι των εφημερίδων «Millet» και «Birlik» και οι μουσουλμανικέες αρχέ;ς. Οι 10 αστυνομικοί μένουν παρατηρητές («Επίκαιρα», 15/10/2010).
Η Θράκη είναι ελεύθερη και ανήκει στην Ελλάδα ή στους Ταλιμπάν της Τουρκίας; Τι έχει να μας πει η κυβέρνηση;
Θα έπρεπε να συνοδεύονται από περιπολικά εκατέρωθεν για να φθάσουν οι Γάλλοι ανταποκριτές στην ελεύθερη Ελλάδα; Πού είναι η διαμαρτυρία του ελληνικού κράτους προς τον τούρκο πρέσβη στην Αθήνα, τον τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή, το δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων; Να συζητήσει με τον τούρκο πρωθυπουργό και να απαιτήσει την ανάκληση του τούρκου προξένου. Όχι μόνον εκείνοι να απαιτούν πράγματα παράλογα κι εμείς σαν ραγιάδες να υποκύπτουμε! Πού είναι το κρατικό ενδιαφέρον για τη διαφύλαξη και διάσωση της ελληνικότατης Θράκης μας; Συνέλληνες. Ο κλήρος πέφτει σ' εμάς, τον λαό, σε όσους πιστεύουμε στα ελληνορθόδοξα ιδανικά Πατρίδα - θρησκεία - Οικογένεια. Πάνω από τα προσωπικά, κομματικά συμφέροντα υπάρχει το εθνικό συμφέρον, η πατρίδα. Αυτή είναι η φωνή των προγόνων μας όλων των αιώνων. Πρέπει όλοι ενωμένοι, γιατί θέλουν να μας τεμαχίσουν, να αγωνιστούμε για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας. Από εμάς όλους εξαρτάται να μην είμεθα μέτοχοι στην προδοσία. Συνέλληνες, αφυπνισθείτε για μία ακόμη φορά, να πούμε το «Μολών λαβέ».


Αιμιλία Λαδοπούλου
Επίτιμος πρόεδρος Κομοτηναίων
Αντιπρόεδρος Εθνικής Ενώσεως Βορείων Ελλήνων

elthraki

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP