Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΤΗΣ


Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του σχετικά με την εξωτερική πολιτική στο κοινοβούλιο, πάλι γύρισε την κουβέντα, και φέρνοντας την στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, ανελέητα και ξεδιάντροπα, χρησιμοποίησε ταπεινωτικές λέξεις για τους μουφτήδες που εξέλεξε η Τουρκική Μειονότητα μιλώντας για ¨Ψευτομουφτήδες¨. Έτσι ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, για μια ακόμη φορά φανέρωσε το κοινοβούλιο το ¨μίσος¨ που θρέφει μέσα του σχετικά με την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης.

Ο Σαμαράς κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Γιώργο Παπανδρέου για μυστική διπλωματία στο Ερζερούμ λέγοντας ¨Δεν υπάρχει λέτε μυστική διπλωματία αλλά με τον Ερντογάν τα είπατε μόνοι σας για δύο ώρες. Εμείς δεν ξέρουμε τι συζητήσατε. Δεν θα έπρεπε ; Αν αυτό δεν είναι μυστική διπλωματία, τότε τι είναι ; Και εν πάσει περιπτώσει, σίγουρα μπορείτε να απαιτήσετε από τον «καρντάση» Ερντογάν, να πάψει να συνδέει το άνοιγμα της Χάλκης με την εκλογή των ψευτομουφτήδων στη Θράκη!

Έτσι ο Σαμαράς ως πρόεδρος ενός κόμματος που στο παρελθόν αλλά και στις μέρες μας, πήρε και συνεχίζει να παίρνει ψήφους από την μειονότητα, δεν δίστασε να προσβάλλει με τον πιο βαρύ τρόπο τον Τούρκο της Δυτικής Θράκης.

Φυσικά οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης δεν ξέχασαν το παρελθόν του Σαμαρά, ούτε θα το ξεχάσουν. Ο Σαμαράς πρέπει να ξέρει καλά πως οφείλει μια συγγνώμη στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό από τον μειονοτικό, ο Σαμαράς στην ομιλία του στην βουλή να επιτίθεται στους θρησκευτικούς ηγέτες της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και στις αξίες τους.
Φαίνεται ότι η ΝΔ όπως στο παρελθόν, έτσι και στην περίοδο του Σαμαρά, δεν θα κάνει βήμα προσέγγισης προς την μειονότητα. Ο κύριος Σαμαράς το φανέρωσε αυτό ξεκάθαρα.

Η ΑΣΧΗΜΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
“Και εν πάσει περιπτώσει, σίγουρα μπορείτε να απαιτήσετε από τον «καρντάση» Ερντογάν, να πάψει να συνδέει το άνοιγμα της Χάλκης με την εκλογή των ψευτομουφτήδων στη Θράκη!

”http://tourkikanea.gr/2011/01/25/sahtemuftu/

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP