Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΜΙκροκομοτηναίϊκα 1


Πολύ καλά τα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή για τους ψευτομουφτήδες και τα ανταλλάγματα, αλλά οι μειονοτικές εφημερίδες σήκωσαν το γάντι της δήθεν προσβολής και επιτέθηκαν εναντίον του.
-Ενώ πριν λίγες ημέρες σχεδόν όλοι οι μειονοτικοί δημοσιογράφοι έδωσαν το παρόν στην … πρώτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, απαξιώνοντας κυριολεκτικά τα υπόλοιπα Μέσα, που προφανώς είναι ανύπαρκτα για τον εκπρόσωπο του ελληνικού Κοινοβουλίου.
-Και δεν τον ρώτησε ειλικρινά κανείς τι μπορεί να κάνει για τους ανέργους στην περιοχή μας, μουσουλμάνους και χριστιανούς, τι πιέσεις υπάρχουν προς την κυβέρνηση, αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό για τα καπνά και το μέλλον των αγροτών, για την επιχειρηματικότητα των νεαρών μουσουλμάνων και το πού θα βρουν δουλειά όσοι τελειώνουν το πανεπιστήμιο με ποσόστωση ή χωρίς.
-Αυτά είναι όλα μάλλον δευτερεύοντα προβλήματα για βουλευτές που έχουν λυμένο το βιοποριστικό τους και κοινωνικό τους πρόβλημα και προφανώς τα θεωρεί πολυτέλεια για τους υπόλοιπους πολίτες που πρέπει να μεγαλώνουν με θρησκοληψία, φανατισμούς, εμμονές και …πτωχοί τω πνεύματι.
-Γιατί το σύνολο των ζητημάτων που ασχολήθηκε ο αξιότιμος βουλευτής μας ήταν οι μουφτήδες και το πώς θα εκλέγονται, η ΕΠΑΘ, η συμβουλευτική επιτροπή, ο νόμος για τους Ιμάμηδες και η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».
-Και αν λυθούν φυσικά όλα αυτά, όπως τα αντιλαμβάνεται ο ίδιος, τότε θα ζούμε σε παράδεισο στην περιοχή μας και δε θα μας απασχολεί άλλο ζήτημα.



-Επίσης, στη συνέντευξη του ανέφερε ότι κατανάλωσε πολλές ώρες να συζητά με Υπουργούς και τον …Πρωθυπουργό για το ύψος των μιναρέδων.
-Προτείνουμε λοιπόν και στον Γιώργο Πεταλωτή να αφιερώσει πολλές επαφές με τον πρωθυπουργό για να συζητήσει για τα καμπαναριά των εκκλησιών και θα λυθούν όλα τα προβλήματα στην Θράκη.
-Για να μην τρελαθούμε εντελώς, γιατί κάποιοι νομίζω ότι μας κοροϊδεύουν και βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, θα αναφέρουμε και το πιο σημαντικό σημείο της συνέντευξης.
-Ανέφερε ο βουλευτής ότι όταν ζήτησαν συνάντηση μαζί με τον κ.Χατζηοσμάν και τους δύο πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της Τουρκίας στην Αθήνα για τα θέματα της μειονότητας, ο κ.Παπανδρέου το είδε θετικά.
-Πέρασαν όμως δύο ημέρες, δεν τους ενημέρωσε κανείς, ο Ερντογάν ήρθε στην Αθήνα και για να γίνει αυτή η συνάντηση αναγκάστηκαν να στείλουν επιστολή παραίτησης στο κόμμα.
-Και μόλις απείλησαν με παραίτηση από το κόμμα οι δύο βουλευτές, η συνάντηση έγινε….σε δύο ώρες.
-Άραγε, θα έκανε το ίδιο για άλλους δύο βουλευτές του κόμματος του ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ή θα τους διέγραφε απ’ ευθείας;
-Εκτός και αν δεν είναι τελικά εσωτερικό ζήτημα της Ελλάδας η μειονότητα που ζει στην Θράκη, παρόλο που μας το επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά προχθές και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής στο αφιέρωμα της ΝΕΤ.

ΕΦ. Ο ΧΡΟΝΟΣ

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP