Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Και νέα διεθνής κλιμάκωση της τουρκικής προπαγάνδας για τη Θράκη


Συνεχίζουν να προκαλούν τα εξωνημένα όργανα της Τουρκίας, κατηγορώντας διεθνώς την Ελλάδα για παραβίαση των δικαιωμάτων των…Τούρκων της Δυτικής Θράκης!

Νέο κρούσμα απύθμενου θράσους είχαμε πριν από λίγες μέρες από τα μίσθαρνα όργανα του νέο-οθωμανισμού, που συνεχίζουν να εγκαλούν τη χώρα μας για (απίστευτο κι όμως αληθινό) έλλειμμα δημοκρατίας και παραβιάσεις των…τουρκικών δικαιωμάτων στη Θράκη! Δράστης τη φορά αυτή η αυτοαποκαλούμενη «Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» με ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία φτάνει στο σημείο να επικαλείται μέχρι και τη…Συνθήκη της Λωζάνης, την οποία υποτίθεται ότι η Ελλάδα παραβιάζει. Εδώ όμως βέβαια δεν μιλούμε απλώς για θράσος, αλλά για πλήρη υπέρβαση όλων των ορίων της παράνοιας. Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως τη δημοσίευσε και τη σχολίασε η «Μπιρλίκ» (11-12-2010) και τη μετέφρασε το ιστολόγιο http://tourkikanea.wordpress.com:

“H Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης δημοσίευσε μια ανακοίνωση στην παγκόσμια ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στην δημοσιευθείσα ανακοίνωση τονίζεται πως στην Ελλάδα εφαρμόζονται πρακτικές και περιορισμοί που είναι λάθος σε σχέση με το δίκαια και τα δικαιώματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και δηλώνουν την αντίθεση τους στην αφαίρεση των δικαστικών αρμοδιοτήτων των μουφτήδων. Επίσης σε ένα σημαντικό μέρος της ανακοίνωσης, προκαλεί προσοχή η φράση πως ¨ Αξιολογούμε ως αδυναμία το γεγονός ότι η αφαίρεση των δικαστικών αρμοδιοτήτων των μουφτήδων μας που αποτελούνε τους εκπροσώπους της νομικής αυτονομίας της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, ήρθε προς συζήτηση από τους ίδιους μας τους ανθρώπους.¨

¨Οι μουφτήδες που έχουν εκλεγεί χρόνια πριν από τον Τούρκο της Δυτικής Θράκης, πρέπει αμέσως να αναγνωριστούνε με όλες τις δικαστικές και άλλες αρμοδιότητες που πηγάζουν από τις διεθνείς συμφωνίες¨.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΛΟΓΙΟΥ

Ολοένα και πληθαίνουν οι ενδείξεις για την αναγνώριση των ψευτομουφτήδων, αποτέλεσμα των συμφωνηθεντων κατά τις συνομιλίες αναμεσα στις 2 χώρες...για εμάς πρόκειται για αναμενόμενα γεγονότα τα οποία έχουν υποδείξει πριν τις εκλογές.

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP