Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Η προπαγάνδα τους δεν έχει όρια...μπλέκουν και τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής


Η τουρκική προπαγάνδα έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο καθώς δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Έτσι μετά την συνάντηση του κ. Ξυνίδη παραμονή του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και την φωτογράφιση στην Κωνσταντινούπολη του Οικουμενικού Πατριάρχη με τους δύο ψευτομουφτήδες, έρχεται η σειρά της τουρκόφωνης εφημερίδας RODOP RUZGARI να ταράξει τα νερά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Με δημοσίευμα που ανάρτησε στις 28 Νοε 10, στην ιστοσελίδα της, η εν λόγω εφημερίδα με τίτλο "Και με τον μητροπολίτη Δαμασκηνό είχε συναντηθεί ο Μουφτής Ιμπραήμ Σερίφ", γίνεται αναφορά στη συνάντηση και χειραψία που είχαν οι δύο θρησκευτικοί λειτουργοί την 29 Οκτ. 2003, στη δεξίωση που είχε δώσειτο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, για την επέτειο της ίδρυσης της τουρκικής δημοκρατίας.

Βλέπετε ότι υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια να αναδειχθεί το θέμα της έμμεσης αναγνώρισης των "ψευτομουφτήδων" και ότι αυτή (η αναγνώριση) έχει ξεκινήσει από καιρό και όχι τώρα. Μια έντεχνη προσπάθεια να καταλαγιάσουν οι όποιες φωνές απέμειναν να φωνάζουν για τον κίνδυνο που έρχεται....

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP