Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Μηνύματα Başbuğ «Δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα με την τρομοκρατία»


Σημαντικές δηλώσεις από τον Αρχηγό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό İlker Başbuğ. «Σφάλλουν όσοι νομίζουν πως θα πλήξουν την αποφασιστικότητα της Δημοκρατίας της Τουρκίας στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας» είπε ο στρατηγός Başbuğ.

Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων που απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων έπειτα από την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Anıtkabir, μαζί με 62 συμφοιτητές του από την Πολεμική Σχολή με αφορμή την ολοκλήρωση 50 χρόνων από την αποφοίτηση τους, είπε ότι στην επίθεση στο Tunceli υπήρξαν απώλειες και από τους τρομοκράτες.

« Όλες οι μονάδες μας και τα μεθοριακά φυλάκια κατέχουν τη δύναμη και ικανότητα να απαντήσουν σε οποιαδήποτε επίθεση» τόνισε ο στρατηγός Başbuğ.

Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων αφού σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι στρατιώτες και αξιωματικοί αγωνίσθηκαν ηρωικά και εκπλήρωσαν το καθήκον τους είπε «δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα με την τρομοκρατία. Τί δεν μπορούμε να μοιραστούμε στην χώρα αυτή; Τί νομίζετε ότι θα πετύχετε χαλώντας την ευημερία και ασφάλεια στην χώρας; Μήπως νομίζετε πως οι ενέργειες αυτές θα πλήξουν την αποφασιστικότητα των ενόπλων δυνάμεων στον αγώνα ενάντια της τρομοκρατίας; Κάνετε μεγάλο λάθος».

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP