Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Σε όλους τους καταργημένους συλλόγους ο Κ. Κιλιτσντάρογλου


Στην Ελλάδα φτάνει στο τέλος της εβδομάδας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κ. Κιλιτσντάρογλου. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου θα βρίσκεται στην Αθηνά, προκειμένου να μετάσχει στην σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Όπως αναφέρουν πηγές του κόμματός του, ο κ. Κιλιτσντάρογλου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Κιλιτσντάρογλου θα μεταβεί και στην Θεσσαλονίκη, όπου θα επισκεφθεί το σπίτι του Ατατούρκ.

Παράλληλα θα επισκεφτεί και τη Θράκη, πριν την αναχώρησή του στην Τουρκία. Συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί στην Κομοτηνή το Σάββατο 2 Ιουλίου. Ένα πρώτο πρόγραμμα επισκέψεων έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στις τουρκόφωνες ιστοσελίδες της περιοχές. Σύμφωνα με αυτό ο κ. Κιλιτσντάρογλου θα φτάσει στην Κομοτηνή περίπου στις 4 το μεσημέρι και η πρώτη του στάση αναμένεται να γίνει στο τουρκικό προξενείο της πόλης, όπου θα τον αναμένει ο πρόξενος Μουσταφά Σαρνίτς. Από εκεί, όπως αναφέρεται, θα μεταβεί στα γραφεία του ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, απέναντι από τη δημοτική αγορά και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τα γραφεία της «Ένωσης Τούρκων Δασκάλων». Θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στην πόλη μας με επίσκεψη στην «τουρκική» νεολαία Κομοτηνής, όπου μάλιστα θα συνομιλήσει με τον κόσμο.

http://www.xronos.gr


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

Ο κ. Κιλιτσντάρογλου σύμφωνα με έγκυρες πηγές θα πραγματοποιήσει 15 λεπτη στάση στο δημαρχείου του Ιάσμου όπου θα γίνει δεκτός από τον δήμαρχο Καδή Ισμέτ.



Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP