Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΟ «ΡΚΚ» ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ


Όπως μετέδωσαν διεθνή μέσα ενημέρωσης, στα αρχεία Η/Υ «hackers» μελών του «ΡΚΚ» εντοπίσθηκε πρόγραμμα, με το οποίο δύναται να καταρριφθούν μη επανδρωμένα αεροπλάνα. Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν σε 13 Νομούς της Τουρκίας, όπου είχαν συλληφθεί 23 «hackers» μέλη της οργάνωσης του «ΡΚΚ» προφυλακίσθηκαν οι 13 εξ αυτών, οι 5 αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους, και οι υπόλοιποι 5 αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Σύμφωνα με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο φάκελο της ανάκρισής τους:


- Η απόφαση για τη συγκρότηση της Ομάδας «hacker» λήφθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης μελών της οργάνωσης του «ΡΚΚ», το Καλοκαίρι του 2007, στο Kandil.

- Οι ονομασίες που δόθηκαν στην Ομάδα ήταν «Εικονικοί Αντάρτες» (Sanal Gerilla), «Παγοθραύστες» (Soguk Kirici) και «CMG».

- Οι εντολές για τις ενέργειες που τους ανατίθενταν διαβιβάζονταν μέσα σε ειδικούς φακέλους, από το Kandil.

- Οι «hackers», οι οποίοι κέρδιζαν τη συμπάθεια Φόρουμ που σχετίζονται με το «ΡΚΚ», δημιούργησαν τις Ομάδες: «Milis» και «Fermandar» (Κomutan).

- Ένα από τα μέλη της Ομάδας «Milis», το οποίο ολοκλήρωσε με επιτυχία την εικονική του εκπαίδευση, μετέβη στην Ελλάδα, όπου έλαβε εκπαίδευση και, ακολούθως, συμπεριλήφθηκε στην Ομάδα «Fermandar».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα αρχεία Η/Υ που ανήκουν στα ηγετικά στελέχη των «hackers» του «ΡΚΚ», εντοπίσθηκε πρόγραμμα (Η/Υ), που φέρεται ότι δημιούργησαν Ρώσοι και Αφγανοί «hackers», με το οποίο μπορεί να καταρριφθούν ακόμη και μη επανδρωμένα αεροπλάνα (HERON).

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP