Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Προχωρά ο South Stream


Ταχύτερους ρυθμούς επιθυμούν να δώσουν οι Ρώσοι στο έργο του South Stream και έτσι προχώρησαν στη σύσταση νέου Τμήματος Διαχείρισης Έργου, με σκοπό την επίβλεψη των διαδικασιών σχεδιασμού και κατασκευής του αγωγού South Stream προχώρησε η Gazprom JSC.

Οι άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν είναι οι εξής:

-Bελτίωση των εγκαταστάσεων μεταφοράς ρωσικού αερίου που απαιτούνται για την εγγύηση παραδόσεων αερίου από το United Gas Supply System, μέσω του αγωγού South Stream


- Kατασκευή του υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού


- Aναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών μεταφοράς αερίου και κατασκευή νέων εγκαταστάσεων διαμετακόμισης αερίου σε χώρες που συμμετέχουν στο έργο του South Stream.

Όσον αφορά σε θέματα διοικητικής οργάνωσης, το Τμήμα θα αναφέρεται απευθείας στον Επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου της Gazprom o οποίοςμορίστηκε να είναι ο Leonid Chugunov.

«Το μέγεθος του South Stream, η ιδιαίτερη σημασία του για την ενίσχυση της αξιοπιστίας των προμηθειών αερίου στην Ευρώπη, ο μεγάλος αριθμός των ξένων συνεργατών – όλοι αυτοί οι παράγοντες προϋποθέτουν την εδραίωση των προσπαθειών της Gazprom για την υλοποίηση, ενός εκ των πιο σημαντικών έργων της, το συντομότερο δυνατόν" δήλωσε ο Alexey Miller, Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής της Gazprom.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP