Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


Υπάρχουν και υποψήφιοι όπως ο Νικόλαος Βασιλόπουλος υποψήφιος της οργάνωσης στη Ροδόπη και η Μαρία Χλωρίδου στην Ξάνθη.Γέμισε η Κομοτηνή φέιγ βολάν των Χρυσαυγιτών που ζητούν ψήφο.
Και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλιολιάκος υποψήφιος στον Έβρο!

Ακόμα μία υποψηφιότητα έρχεται να ηλεκτρίσει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται στην Θράκη, αφού μας θυμήθηκαν όλοι οι ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι. Και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ζήλεψε την δόξα του Γ. Καρατζαφέρη, που κατέρχεται στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στο νομό Έβρου.


Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ηγείται της ελληνικής αυτής εξτρεμιστικής εθνικιστικής πολιτικής οργάνωσης, που διαφωνεί με τη μετανάστευση, τον μαρξισμό, την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα και έχει γίνει γνωστή από ενέργειες βίας κατά διαφόρων ομάδων.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1957. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε ηλικία των 16 έγινε μέλος του εθνικιστικού κόμματος της 4ης Αυγούστου του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Συμμετείχε επίσης στην Αθήνα τοπική οργάνωση της ΕΟΚΑ-Β. Συνελήφθη για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1974, κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας έξω από τη βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα, κατά την στάση του Ηνωμένου Βασιλείου προς την τουρκική εισβολή της Κύπρου. Συνελήφθη εκ νέου για επίθεση εναντίον δημοσιογράφων. Συνελήφθη ξανά τον Ιούλιο του 1978, ως μέλος μιας ακροδεξιάς ομάδας εξτρεμιστών, και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου τον Ιανουάριο του 1979 για την παράνομα όπλα και εκρηκτικά. Απολύθηκε και από τη θέση του στο στρατό, όπου είχε υπηρετήσει και στις ειδικές δυνάμεις.

Υποψήφιοι και στην ΡΟΔΟΠΗ
Με ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, δημοσιοποίησε ότι θα είναι ένα από τα υποψήφια κόμματα στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Υποψήφιος στο νομό Ροδόπης είναι ο Νικόλαος Βασιλόπουλος και στο νομό Ξάνθης η Μαρία Χλωρίδου. Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει: «Ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όλες τις φίλες και τους φίλους, όλους τους συναγωνιστές μας και τις συναγωνίστριές μας, ότι περατώθηκε η διαδικασία της παραδόσεως μέσω δικαστικών επιμελητών των υποψηφίων των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή κατέθεσε και στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας υποψηφίους. Καλούμε σε εγρήγορση για αγώνα όλες τις Ελληνίδες εθνικίστριες και όλους τους Έλληνες εθνικιστές να πυκνώσουν τις τάξεις του κινήματός μας για την μάχη της 4ης Οκτωβρίου. Μια μάχη για πατρίδα, πίστη, ελευθερία. Μια μάχη ενάντια σε όλους τους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων».

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει φθάσει σε ποσοστό υψηλότερο από το 0,5% των ψήφων σε εθνικές εκλογές. Παρόλο που παραμένει κόμματος ήσσονος εκλογικής σημασίας, ωστόσο επέστησε την προσοχή του κοινού στη δεκαετία του '90 και στις αρχές του 2000, ενώ τώρα επιλέγοντας και αυτή την Θράκη ως αιχμή του δόρατος πιστεύει ότι θα ανεβάσει τα ποσοστά της.
ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

*Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP