Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν


Ενας Τούρκος διοικητής της διεθνούς δύναμης του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (Isaf) και ένας Τούρκος υπαξιωματικός της ίδιας δύναμης σκοτώθηκαν χθες σε δρόμο του Αφγανιστάν, ανακοινώθηκε από το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας στην Άγκυρα.

Ο συνταγματάρχης Φαρούκ Σουνγκούρ και ο οδηγός του Μεβλούτ Μπαϊτούρ σκοτώθηκαν σε δυστύχημα, σε δρόμο που οδηγούσε από την Καμπούλ στην πόλη Μαζάρ-ι-Σαρίφ, στο βόρειο τμήμα της ασιατικής χώρας, ανέφερε προς τους δημοσιογράφους εκπρόσωπος του Υπουργείου και πρόσθεσε ότι δύο ακόμη Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν.

Τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν
Ενας τούρκος διοικητής της διεθνούς δύναμης του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν(Isaf)και ένας τούρκος υπαξιωματικός της ίδιας δύναμης σκοτώθηκαν σε δρόμο του Αφγανιστάν, ανακοινώθηκε από το τουρκικό υπουργείο Αμυνας στην Αγκυρα.
Ο συνταγματάρχης Φαρούκ Σουνγκούρ και ο οδηγός του Μεβλούτ Μπαϊτούρ σκοτώθηκαν σε δυστύχημα σε δρόμο που οδηγούσε από την Καμπούλ στην πόλη Μαζάρ Σαρίφ στο βόρειο τμήμα της ασιατικής χώρας,ανέφερε προς τους δημοσιογράφους εκπρόσωπος του υπουργείου και πρόσθεσε ότι δύο ακόμη τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο,που δεν διευκρίνισε τα αίτια του δυστυχήματος, τα πτώματα και οι τραυματίες θα μεταφερθούν αργότερα σήμερα με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Τουρκία.
Η τελευταία στο πλαίσιο της Isaf έχει αναπτύξει στο Αφγανιστάν 730 στρατιώτες.
iKypros
15/07/2009

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP