Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Απύθμενη πικρία χριστιανών της Θράκης για το ατόπημα του Οικουμενικού πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου


Έκρηξη πιστών για την αποκάλυψη του «Χ» όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης φωτογραφήθηκε και συνομίλησε με τους ψευτομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης. Η επιστολή που κοινοποιείται στον «Χ» και δημοσιεύεται στο μεγαλύτερο μέρος της απεστάλη από τον Κων. Δώδο στον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Δαμασκηνό.

«Σεβασμιώτατε,
Μας πούλησε και ο θρησκευτικός ηγέτης των απανταχού ορθοδόξων χριστιανών κ.κ. Βαρθολομαίος! Και το ξεπούλημα αποτυπώνεται ανάγλυφα στην συνημμένη φωτογραφία με τα «ιοβόλα φίδια» της πατρίδας μας, τους κακεντρεχείς, τους πανούργους, τους κάλπικους και παράνομους ψευτομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ κατά τη διάρκεια διαθρησκευτικής ημερίδας, που οργανώθηκε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανακήρυξη της βασιλεύουσας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2010!


Η απαράδεκτη φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου, μέσω των τουρκικών ιστοσελίδων, για να «σαλπίσει» τις επερχόμενες δύσκολες μέρες για την Θράκη μας! Ενδεικτικό της παρανομίας των είναι ο έρανος που ενήργησαν πρόσφατα μεταξύ των μουσουλμάνων – Ελλήνων υπηκόων της Θράκης το προϊόν του οποίου εκ 400.000 ευρώ κατέθεσαν, συνοδεία του Τούρκου προξένου Μουσταφά Σαρντίτς, στο κατάστημα της Ziraat Bankasi Κομοτηνής έναντι ισόποσης επιταγής που εστάλη στην τουρκική κυβέρνηση με προορισμό το Πακιστάν για τις καταστροφές από θεομηνίες. Και κανένας εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη εναντίον των ούτε για τον παράνομο έρανο ούτε για την αντιποίηση αρχής!

Παρακαλώ την αγιότητά Σας όπως μεταφέρει στον αρχιεπίσκοπο Νέας Ρώμης κ.κ. Βαρθολομαίο την απύθμενη πικρία μας, τον αποτροπιασμό μας και την βδελυγμία μας για το ασυγχώρητο ατόπημά του που μας προκάλεσε βαρύ θρησκευτικό τραυματισμό! Και απαιτούμε την έντονη διαμαρτυρία σας, ως ποιμενόμενα τέκνα ποιμένουσας Εκκλησίας που πνευματικά ανήκει στο Πατριαρχείο! Ο πατριάρχης μπορεί κατά υπηκοότητα να είναι Τούρκος δεν είναι όμως Τούρκος κατά συνείδηση ούτε η λευκή στολή των ιερωμένων της Τουρκίας, με την οποία φωτογραφίζονται οι ψευτομουφτήδες, συμπορεύθηκε ποτέ με την ιστορικά αιμάσσουσα πορφυρή πατριαρχική χλαμύδα.

Κομοτηνή, 30 Νοεμβρίου 2010
Με πολύ σεβασμό
Κώστας Γ. Δώδος»

Εφ. Ο ΧΡΟΝΟΣ

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP