Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Βγάζουν ψέμα την δήλωση του Ερντογάν για Αιγαίο και εναέριο χώρο


* Πόλεμος προπαγάνδας και παραπληροφόρησης από τους γνωστούς-αγνώστους διαμορφωτές της κοινής γνώμης
* Τρέμουν την οργή των πολιτών, οι οποίοι καθημερινά διαπιστώνουν την τραγικότητα των πολιτικών κινήσεων του Παπανδρέου, σε οικονομικά και εθνικά ζητήματα

Προσπαθούν να σταματήσουν την οργή των ελλήνων πολιτών, βγάζοντας την "είδηση" πως ο Ταγίπ Ερντογάν ποτέ δεν έκανε δήλωση για Χάγη και για μοίρασμα του Αιγαίου και του εναέριου χώρου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Είναι τόση η σπουδή των προπαγανδιστών, που τρέχουν να βγάλουν ψεύτη τον ανταποκριτή του ΑΠΕ, προκειμένου να στηρίξουν την προπαγάνδα.

Ο φόβος των κυβερνώντων είναι τεράστιος, μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν, πως οι έλληνες πολίτες θα εξοργιστούν (μαζί με όλα τα άλλα γύρω από τα οικονομικά θέματα) και θα ξεσπάσουν στις αυριανές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης. Έτσι, επιστράτευσαν για μία ακόμη φορά τα "παπαγαλάκια" και τους "διαμορφωτές κοινής γνώμης", προκειμένου να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Φυσικά, τα παπαγαλάκια ξεχνούν πως ενώ η είδηση "βγήκε" τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Τουρκία, ο τούρκος πρωθυπουργός ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ και ως εκ τούτου η είδηση περί Χάγης, Αιγαίου και εναέριου χώρου, ισχύει.
Τι λένε οι προπαγανδιστές του Παπανδρέου
"Καθώς ο ανταποκριτής του ΑΠΕ δεν είχε προσκληθεί να συνοδεύσει στο ταξίδι της επιστροφής τον κ. Ερντογάν (αλλιώς θα γνώριζε ότι πέταξε για τη Σμύρνη και όχι για την Κωνσταντινούπολη) ώστε να είναι αυτήκοος μάρτυρας, αναζητήσαμε την πηγή και την εγκυρότητα της «είδησης».
Διαπιστώσαμε ότι οι δεκάδες Τούρκοι δημοσιογράφοι που συνόδευαν τον κ. Ερντογάν... είχαν χάσει την είδηση, με την εξαίρεση μιας μικρής εφημερίδας, της «Βugun», το δημοσίευμα της οποίας αναπαρήγαγε το ΑΠΕ χωρίς καν να αναφέρει την πηγή, ώστε να αξιολογηθεί η εγκυρότητα και η σοβαρότητα της «είδησης» και να μην εκτεθούν ούτε η χώρα ούτε οι υπουργοί που κλήθηκαν να τη σχολιάσουν..."
Τα συμπεράσματα, δικά σας...

Αναγνώστες

About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP